Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 280, 20

Депутата-підривника Батрина перевели з лікарняної палати до Ужгородського слідчого ізолятора

Сьогодні, 19 лютого депутата Сергія Батрина перевели із спецпалати лікарні в Ужгороді до місцевого СІЗО.

На кордоні з Угорщиною службовий пес винюхав в авто незадекларовану готівку - 90 тисяч євро

На митному посту «Астей», що на українсько-угорському кордоні, за допомогою кінологічної команди закарпатські митники запобігли незаконному переміщенню 90 тисяч євро.

Суд оштрафував жителя Рахівщини за пиятику його 14-річного сина

Рахівський районний суд визнав винним у невиконанні батьківських обов’язків мешканця села Богдан Івана Мартиша. Закарпатець заплатить штраф за те, що його 14-річний син пиячив у громадському місці.

У пункті пропуску Малий Березний хмельничанин намагався дати хабар за дозвіл виїхати (ВІДЕО)

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Малий Березний» 36-річний громадянин України намагався підкупити прикордонницю за надання йому дозволу на перетинання кордону.

На Тячівщині п’яний староста, села керуючи автівкою, зіткнувся з возом. Є постраждалі

ДТП сталася 15 лютого в Тереблі. Староста села Чумалева Василь Бабич перебуваючи під дією наркотиків та алкоголю керував автомобілем Volkswagen Passat.

Скандал у футбольній академії в Угорщині: тренер-педофіл із Закарпаття ґвалтував хлопчиків

В Угорщині новий скандал, пов'язаний з розбещенням неповнолітніх. Попередній завершився відставкою президентки країни Каталін Новак, яка підписала помилування для посібника педофілів у дитячому інтернаті.

На Івано-Франківщині закарпатець забив до смерті 48-річного чоловіка і втік

У Микитинцях Івано-Франківської громади 31-річний закарпатець забив до смерті товариша “по чарці”. Мертвим знайшла чоловіка його колишня дружина. Про це повідомляє обласна поліція.

Нетверезий військовий на автомобілі врізався у електроопору в центрі Виноградова

ДТП сталася 17 лютого на площі Миру. Автомобіль CHRYSLER пролетів через центр міста та врізався у електроопору, пошкодивши світильник, дві камери та саму опору.

На Тячівщині поліція затримала зловмисника, який зі зброї поранив свого односельця

18 лютого ввечері до поліції надійшло повідомлення про конфлікт між чоловіками у селі Середнє Водяне Тячівського району. За викликом виїхала слідчо-оперативна група Тячівський районний відділ поліції. На місці зʼясувалося, що під час сутички між двома чоловіками одного з них було поранено зі зброї. Зловмисник втік з місця злочину на автомобілі марки «Toyota Land Cruiser Prado».

Триває набір слухачів на третій курс до Закарпатського центру підготовки населення до нацспротиву

Триває набір слухачів на третій курс до Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді біля Закарпатської ОВА помер чоловік

Подія траписалась сьогодні о 17:40. Як видно з камер спостереження - чоловік йшов з боку Закарпатської ОВА до Медичного факультету УжНУ. Він зупинився на хвилину, кілька секунд постояв і впав. Після цього чоловік вже не піднявся з газону. Причина смерті наразі невідома.

За перший рік війни 6 чиновників Полянської ОТГ отримали 5 932 794 гривень зарплати

За перший рік війни 6 чиновників Полянської ОТГ отримали 5 932 794 гривень зарплати.

Суд ув’язнив закарпатця, який п’яним на смерть збив 13-річну дівчину та втік

Міжгірський районний суд Закарпатської області виніс вирок водію, який на смерть збив 13-річну дівчинку та втік з місця ДТП. За даними правоохоронців Михайло Дацьо вчинив ДТП у нетверезому стані. Суд призначив йому вісім років тюрми та зобов’язав виплатити 1 млн грн компенсації матері загиблої дівчинки.

ГК Карпати вийшли до 1/4 Кубка України

16-17 лютого у Рівному та Києві відбулися матчі 1 раунду (1/8 Кубка) седед жіночих команд.

Закарпатець намагався ввезти в Україну чотири одиниці холодної, антикварної зброї

16 лютого у пункті пропуску «Тиса» прикордонний наряд знайшов у мікроавтобусі «Renault», що прямував в Україну, чотири одиниці холодної зброї. За кермом автомобіля перебував 60-річний закарпатець.

На Мукачівщині поліція затримала двох сімейних насильників, які зберігали вдома боєприпаси

16 лютого на лінію «102» надійшло два повідомлення про домашнє насильство в Мукачівському районі.

В Ужгороді раніше судимий пограбував вінничанина

16 лютого о 22:10 поліцейські отримали виклик про пограбування на вулиці Белінського в Ужгороді.

Перший український дрономобіль – подарунок від закарпатців – по дорозі на фронт

На фронт в один зі спеціальних аеропідрозділів, який очолює відомий закарпатець, їде ПЕРШИЙ (!!!) український дрономобіль. Як розповів Федір Шандор, що виконує організаційну роботу, ідея створення такої машини виникла під час однієї з поїздок в зону активних бойових дій. Специфіка полягає в тому, що війна там ведеться не стрілецькою зброєю чи бойовою технікою та артилерією, а саме за допомогою fpv-дронів, які коригуються дронами-розвідниками.

Кому ж належить Ужгородський коньячний завод?

Коли ми говоримо про коньячного барона Володимира Гісема, то повинні розуміти, що завод не є його власністю. Інша справа, що він зумів все так перевернути, щоб використати завод на свою користь. Офіційно Ужгородський коньячний завод є колективною власністю. Але саме тут і виникає конфліктна ситуація. Бо, як відомо, частину колективу просто було викинуто зі списку і люди досі доводять свою правоту. Але найгірше те, що нікому не відомо, хто ж є власником заводу. Що це за «колектив». Такої інформації ніде немає.

Достойний генерал

Ще з кінця минулого року провладні політтехнологи почали розкручувати інформацію про відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Так перевірялася реакція суспільства. Суспільство прореагувало негативно і відставку відкладали. При цьому українців готували до того, що Залужного знімуть.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат