Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 420, 20

Найстаріше відоме людське поселення в Європі розташоване поблизу міста Королево на Закарпатті

Відкриття чеських учених про стоянку Королево: перші люди потрапили до Європи через сучасну Україну 1,4 мільйона років тому.

У Закарпатській ОВА привітали представниць силових структур із Днем боротьби за права жінок

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький привітав із Міжнародним днем боротьби за права жінок сильних і відданих своїй справі працівниць силових та правоохоронних структур Закарпаття.

Поліція Ужгорода затримала шахрая, який ошукав дружину військового на 10 тис. доларів

До поліції звернулася ужгородка та повідомила, що постраждала від дій малознайомого чоловіка. Останній, за певну суму грошей, обіцяв заявниці свою допомогу у звільненні її чоловіка-військовослужбовця з російського полону.

Кандидат на посаду судді Конституційного суду не знав дати прийняття Конституції України

Суддя Господарського суду Закарпатської області Любомир Андрейчук, який є кандидатом на посаду судді Конституційного суду України, не зміг правильно відповісти на питання, коли була прийнята Конституція України. Про конфуз, який трапився під час співбесіди Дорадчої групи експертів (ДГЕ) 4 березня.

Для наших героїв – найкраще!

«Можемо починати нове життя з нуля!» – родина бойового медика 3-ї ОШБр про ініціативу очільника Закарпаття та меценатів забезпечити їх житлом.

10 медичних закладів Закарпаття отримають генератори

10 медичних закладів Закарпаття отримають генератори для посилення енергонезалежності та забезпечення безперебійної роботи на випадок надзвичайних ситуацій, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Лікар із Закарпаття гвалтував своїх паціентів поки вони були під дією препаратів

Лікар Іршавської лікарні, Ковач Юрій Степанович, на робочому місці надавав своїм паціентам препарати від яких вони або втрачали свідомість, або не могли зрозуміти, що відбувається навкруги.

Очисні споруди Ужгорода оновлять на гроші ЄС

В Ужгороді оновлюватимуть очисні споруди – фінансову підтримку для цього надасть Європейський банк реконструкції та розвитку.

Минай програє Зорі в Києві

В УПЛ відбувся матч 20 туру Зоря - Минай. Рахунок зустрічі - 2:0. Гол: Антюх (18), Бугай (74).

9 дронів зібрали та передали ЗСУ учні Ужгородського ліцею

Учні Ужгородського ліцею ім. Т.Г. Шевченка виготовляють дрони для Збройних Сил України. Вже 9 із яких вони передали армії. Про це 4 березня поінформували на сайті навчального закладу.

СБУ на заблокувала канал збуту високотоксичної металевої ртуті, зловмисницю затримали в Мукачеві

Контррозвідники СБУ викрили та блокували стійкий канал продажу високотоксичної речовини – металевої ртуті, яка потенційно може використовуватися для вчинення терористичних актів.

В Ужгороді учень 10 класу помер прямо на уроці

Це сталося в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті Закарпатської обласної ради, що розташований на вулиці Загорській, більше відомий серед містян, як «ужгородський ліцей».

На Мукачівщині сталася пожежа на деревообробному підприємстві

Вчора на Мукачівщині горіла сушарка для дров на території деревообробного підприємства. Подія трапилась у с. Верхній Коропець на вулиці Лесі Українки, про що за екстреним номером «101» повідомив охоронець фірми.

У Німеччині щодо біженців з угорськими паспортами із Закарпаття розпочали розслідування

Федеральне відомство у справах міграції та біженців (BAMF) розслідувало тисячі випадків, коли люди з українськими паспортами могли несанкціоновано отримувати соціальні виплати в Німеччині, повідомляє німецьке видання Der Spiegel.

Волонтерка з Виноградова разом із сином торгують краденою гуманітаркою та бронежилетами

Людмила Сворень -   відома у місті Виноградів волонтерка, яка вже більше двох років допомогає військовим, але не забуває і про себе. Разом зі своїм сином вони організували схему продажу волонтерської допомоги, - повідомляє Віталій Глагола.

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області долучається до спорудження фортифікаційних споруд

Підтримувати армію, дбати про військових означає наближати нашу перемогу.

Закарпатські бійці з центру підготовки до нацспротиву взяли участь у страйкбольному турнірі у Львові

Команда Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву взяла участь у страйкбольному турнірі з бійцями 3 ОШБр та інструкторами Reservist, що відбувся у Львові, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Мукачівський підприємець під видом секонд-хенду ввозив в Україну новий одяг

Майже 1700 шт новенького дитячого одягу, який везли з Євросоюзу в Україну під виглядом вживаних речей, вилучили на внутрішньому посту «Мукачево» Закарпатської митниці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат