Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 480, 20

На Закарпатті викрили групу осіб, яка системно переправляла за кордон призовників

Служба безпеки України встановила групу зловмисників, які допомагали чоловікам призовного віку покинути територію України без законних на це підстав. До організації незаконної діяльності причетні троє мешканців Рахівського району.

Судитимуть підприємця, який привласнив 3 млн. грн грантових коштів ЄС на проєкті відновлення лісів

За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури Закарпатської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора будівельного товариства. Його обвинувачують у привласненні чужого майна в особливо великих розмірах, легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом і підробленні офіційних документів.

Двох експосадовців підозрюють у привласненні понад 1 млн. грн під час ремонту доріг на Хустщині

Правоохоронці викрили організовану злочинну групу, члени якої налагодили схему незаконного заволодіння бюджетними коштами. До злочину причетні двоє закарпатців, які обіймали керівні посади у комунальному підприємстві, та підрядник, якому слідчі нещодавно вже повідомили про підозру і наразі   справу щодо нього скеровано для судового розгляду.

З початком роботи Фонду гарантування кредитів, аграрії Закарпаття отримали нові можливості

Нещодавно в Україні розпочав роботу Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві, тож і для аграріїв Закарпаття відкриваються нові можливості та додаткова підтримка, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

На Закарпатті посадовця районного ЦНАПу викрито на махінаціях з землею - заподіяно мільйонні збитки

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області за оперативного супроводу співробітників СБУ викрили посадовця районного Центру надання адміністративних послуг на махінаціях із земельними ділянками. Такими діями зловмисник завдав державі майже 1,5 млн гривень збитків.

Дружина мера Ужгорода опинилася в топі найзаможніших жінок українських мерів, зайнявши другу сходинк

За 2022 рік Влада Андріїв задекларувала 39 млн грн доходу, $723,8 тис грошових активів та 35 млн грн акцій

Населення Ужгорода через війну збільшилося на 35%

Через повномасштабне вторгнення росіян населення Ужгорода з 2022 року збільшилося на 35%. Про це в інтервʼю LIGA.net розповів міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

Куди і як звертатися, якщо ваші права порушені

Кожен громадянин України має право звертатися за захистом своїх прав до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в разі, якщо вони були порушені органами державної влади, органами місцевого самоврядування та їх посадовими і службовими особами, а також юридичними чи фізичними особами.

Вирішальний травень

Як це не дивно, але і в росії, і в Україні йдуть розмови про те, що війна може раптово закінчитися вже в травні цього року.

На українсько-румунському кордоні митники конфіскували 3 тони креветок

Їх везли у вантажівці через митний пост «Дякове». Під час проходження митних формальностей, інспектори співставили інформацію, зазначену у товаросупровідних документах, на вантаж із фактично наявним у вантажівці товаром та виявили суттєві розбіжності у вагових параметрах.

На кордоні з Румунією у громадянина Польші відібрали вантажівку

Вантажний транспортний засіб марки "MAN" зі знищеним ідентифікатором кузова виявили прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Румунією.

Минай вдома переміг Металіст 1925

В УПЛ відбувся матч 19 туру, в якому Минай переміг харківський Металіст 1925 з рахунком 2:0. Голи: Корнійчук (31), Скиба (91).

Переправника, що допоміг виїхати щонайменше чотирьом чоловікам, оштрафували на 102 тис грн

Старосамбірський районний суд Львівської області виніс вирок закарпатському підприємцю Степану Дичці, який незаконно переправляв чоловіків призовного віку за кордон. Суд призначив власнику «Ерфолг-транс» 102 тис. грн штрафу (2600 долларів).

Поліція Виноградова затримала зловмисника, який ножем намагався вбити свого сусіда

29 лютого о 16:49 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у місті Виноградів між двома сусідами відбувається конфлікт. Один з учасників наніс іншому ножове поранення.

На ПП Ужгород легкові авто тимчасово їхатимуть через вантажний напрямок

З метою модернізації пунктів пропуску, на пасажирському напрямку митного посту «Ужгород-автомобільний», що на кордоні України зі Словаччиною, з 4 по 27 березня п.р. встановлюватимуть сучасні модульні конструкції для здійснення митно-прикордонного контролю та санітарні модульні споруди.

Поліція Мукачева перевіряє інформацію про конфлікт у одному з ліцеїв міста

У ході моніторингу мережі Інтернет співробітники Мукачівського районного управління поліції виявили публікацію, в якій зафіксовано конфлікт між школярем та дорослою жінкою. Зазначається, що подія відбувалася у їдальні одного з ліцеїв Мукачева. Також у дописі йдеться про те, що жінка завдала неповнолітньому тілесних ушкоджень – синців на руці.

На Тячівщині хлопець побив однокласницю - поліція розпочала перевірку (ВІДЕО)

Минулого тижня, під час уроку, учень Брустурянської ОЗ ЗСО І-ІІІ ступенів кулаками та ногами бив дівчину. Вчителя в цей момент не було у класі.

Закарпатські рятувальники за допомогою дронів шукають паліїв сухої трави (ВІДЕО)

Паліїв сухої трави закарпатські надзвичайники шукають за допомогою дронів.

Експрацівницю Ужгородської міськради судитимуть за передачу в приватну власність земель аеропорту

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо експрацівниці Ужгородської міської ради за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Мешканці села на Тячівщині виступили проти мобільної вишки через «опромінення»

Мешканці села Мала Уголька вірять у фейки, що сусідство з вежею може викликати «опромінення та онкологічні захворювання».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат