Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 580, 20

СБУ та ДБР на хабарі затримали посадовця закарпатської митниці

Інспектора відділу митного оформлення N1 митного поста «Чоп-залізничний» Закарпатської митниці Гегедоша Михайла викрили на хабарі у розмірі 1500 доларів США, повідомляє Віталій Глагола.

На Закарпатті двом священникам УПЦ (МП) повідомили про підозру у поширенні комуністичної символіки

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури настоятелеві храму та священнику чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ (МП) повідомлено про підозру у поширенні та публічному використанні символіки комуністичного тоталітарного режиму (ч. 1 ст. 436-1 КК України).

На Іршавщині у водоймі виявили тіло жінки

26 лютого ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення тіла людини у місцевому ставку за адресою: с. Дубрівка, Іршавська тергромада, Хустський район.

На Закарпатті мобілізували чоловіка з паралічем

На Закарпатті мобілізували чоловіка з паралічем. Інформацію про це Суспільному підтвердила речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко.

У співпраці з австрійцями на Закарпатті розвиватимуть зелену енергетику

Провів зустріч із Альфредом Праусом, президентом Українсько-австрійської асоціації. Організація втілює ініціативи та проекти у соціальній, культурній галузях та сфері бізнесу, розширюючи мережу співпраці між Австрією та Україною, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

БК Ужгород завершив перший етап змагань на першому місці

24–25 лютого, у Рівному, колектив Олександра Зубковського провів завершальні матчі групового етапу Першої ліги. Наша команда перемогла в обох протистояннях:

Ворог намагається розпалити міжетнічну ворожнечу на Закарпатті

На номери телефонів українських етнічних угорців   почали приходити повідомлення угорською мовою із закликами забиратися «геть з України».

Закарпатець надав прикордонникам фальшиве свідоцтво про смерть дружини, щоб виїхати за кордон

30-річний закарпатець зі своїм знайомим, з яким вони разом виїжджали до Угорщини у пункті пропуску «Тиса», були затримані прикордонниками.

Минай грає внічию з Дніпром

В Українській Прем'єр-лізі розпочалася друга частина сезону. ФК Минай у матчі 18-го туру грав на виїзді з ФК Дніпро-1, матч закінчився нічиєю - 1:1. Голи: Піхальонок (51 п.) - Ременяк (25). На 40-й хвилині минаєць Кораблін не реалізував пенальті.

На Ужгородщині 56-річний раніше судимий житель Оноківців убив 35-річного ужгородця

25 лютого, близько 1-ої години ночі до поліції зателефонував ужгородець та повідомив, що його сусід наніс своєму знайомому ножові поранення несумісні з життями. Зі слів чоловіка, інцидент трапився у селі Оноківці Ужгородського раойну на дачному масиві.

Раніше судимий неповнолітній з Тячівщини пограбував в Ужгороді іншого неповнолітнього

Вчора до поліції звернулася ужгородка, яка повідомила, що її 14-річного сина пограбували.

У Хусті — черговий спортивний скандал: розпочато слідство навколо стадіону "Карпати"

Після скандалів із домовними матчами, Хуст знову фігурує у спортивних антирейтингах області і країни. Цього разу ідеться про центральний хустський стадіон "Карпати", який засвітився у порушеннях антимонопольного законодавства та правил експлуатації арени.

В Ужгороді на Пагорбі Слави вшанували пам'ять полеглих Героїв

Друга річниця повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. 731 день неймовірного опору, сили, незламності та єдності нашого народу.

Мешканці Пушкіна проголосували за зміну назви села

У селі Пушкіно Вилоцької громади, що у Берегівському районі, завершилося опитування щодо перейменування цього населеного пункту. Більшість місцевих мешканців проголосували за назву "Міжлісне".

На Закарпатті відкриють новий ПП та дозволять запуск порожніх вантажівок через Лужанку

Сьогодні Уряд схвалив важливе рішення щодо розширення логістичних можливостей українсько-угорського кордону на Закарпатті, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Уряд схвалив рішення про відкриття ПП Велика Паладь - Нодьгодош на українсько-угорському кордоні

Також після понад року перемовин, обґрунтувань, підготовки документальної бази для руху порожніх вантажних автомобілів відкривають КПП «Лужанка - Берегшурань», - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

283 ящики сигарет виявили угорські митники у мікроавтобусі з дипломатичниними номерами

Контрабанду виявили 22 лютого на М/П «Тиса-Загонь», повідомив Віталій Глагола.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат