Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 560, 20

Три медичні заклади Закарпаття беруть участь у Програмі «Польща – Україна 2021–2027»

Три медичні заклади Закарпаття беруть участь у Програмі транскордонного співробітництва «Польща – Україна 2021–2027» за пріоритетом «Охорона здоров’я». Йдеться про Хустську центральну лікарню ім. Віцинського О.П., Обласну дитячу та Закарпатську обласну клінічну лікарню ім. А.Новака.

В Ужгороді судитимуть інспектора, який намагався передати ув’язненому канабіс

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо молодшого інспектора держустанови «Закарпатська УВП (№9)» за фактом незаконного придбання, зберігання і перевезення наркотиків для передачі в місця позбавлення волі (ч. 2 ст. 307 КК України).

На Закарпатті блокували канал переправлення чоловіків за кордон, до схеми залучені неповнолітні

Учасники злочинної групи свої послуги оцінювали у 8 тисяч доларів. Зловмисники залучили до протиправної діяльності неповнолітніх, які виконували роль «провідників».

Поліцейські Рахова розслідують аварію, у якій загинув мотоцикліст

28 лютого, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася між населеними пунктами Великий Бичків та Кобилецька Поляна Рахівського району.

Поліція Рахова встановлює причини отруєння 12 учнів однієї зі шкіл міста

У місті Рахів з підозрою на отруєння госпіталізували до лікарні 12 учнів та педагога одного навчального закладу. Наразі поліцейські, спільно зі співробітниками санітарно-епідеміологічної служби, встановлюють джерело інфекції та визначаються із правовою кваліфікацією події.

Закарпаття будує фортифікаційні споруди в Запорізькій області

За дорученням Президента України в прифронтових та прикордонних регіонах активно продовжується робота з нарощення бойових можливостей оборонних рубежів, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Щодня посилюються оборонні позиції України.

На Закарпатті через пральну машину ледь не згорів будинок

Пожежа сталася в житловому будинку у селі Тур’я Поляна, що на Перечинщині. Загорілася пральна машина.

Італійська компанія зацікавлена в побудові на Закарпатті сміттєпереробного підприємства

Налагоджуємо співпрацю з італійською компанією Gesenu, що спеціалізується на управлінні відходами вже понад 40 років, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Співробітник Оноківської сільради переплатив 645 тис. грн при закупівлі товарів для військових

Працівнику Оноківської сільської ради, відповідальному за проведення публічних закупівель, повідомили про підозру в службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. Про це в середу, 28 лютого, поінформували у пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури.

На Закарпатті зафіксували рекордну температуру

27 та 28 лютого закарпатські синоптики зафіксували рекордну температуру повітря. Про це Суспільному розповів синоптик Закарпатського гідрометцентру Руслан Озимко.

Прикордонники затримали ухилянтів з поминальними вінками, які розповіли ніби їдуть на похорон

На Закарпатті прикордонники відділення «Хижа» Мукачівського загону виявили двох харків’ян, які мали намір незаконно потрапити в Румунію.

Посадовець Закарпатської митниці систематично вимагав «відкати» з громадян

Служба безпеки України ліквідувала корупційну схему на Закарпатській митниці. За даними слідства, протиправний механізм організував головний державний інспектор митного посту.

На Рахівщині двоє зловмисників, один з яких неповнолітній, викрали авто в туриста

Днями до поліції зателефонував 26-річний мешканець Чернівців, та повідомив, що у селі Лазещина Рахівського району невідома особа викрала його автомобіль «Jeep Grant Cherokee».

Попри заборону закарпатці масово палять суху траву

Весна вже на порозі, а разом з нею початок сільськогосподарського сезону та як наслідок - пожежі в екосистемах, - повідомляє пресслужба ДСНС.

Голова Закарпатської ОВА посмертно нагородив орденом «За мужність» закарпатця Анатолія Тегзу

Сьогодні за дорученням Президента Володимира Зеленського вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) дружині полеглого героя, нашого земляка, побратима, бійця Сил спеціальних операцій ЗСУ Анатолія «Варвара» Тегзи, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Громади Закарпаття можуть узяти участь у конкурсі «Кращі туристичні села», який проводить ООН


Кандидатів від України відбиратиме спеціально створена при Державне агентство розвитку туризму України комісія з незалежних експертів, які оцінюватимуть заявки відповідно до вимог UN Tourism. Загалом від кожної країни на конкурсі можуть бути представлені не більше 8 учасників.

На Закарпатті поліція затримала злочинне угруповання, яке спеціалізувалося на угоні елітних авто

Співробітники кримінальної поліції ГУНП в Закарпатській області провели ряд оперативних заходів, за результатами яких викрили групу зловмисників, причетних до незаконного заволодіння дороговартісними автівками у регіоні.

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький зустрівся з італійцями з фонду «Допоможемо їм жити»

Насичений зустрічами із нашими міжнародними партнерами день. Сьогодні поспілкувався із представниками італійського фонду «Допоможемо їм жити», - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Для них цей візит в Україну став уже 16-м з початку повномасштабного вторгнення.

Закарпаття – серед лідерів в Україні за спрямуванням бюджетних коштів на потреби Сил оборони

Закарпаття – серед лідерів в Україні за спрямуванням бюджетних коштів на потреби Сил оборони, проєкти підтримки наших захисників і заходи, спричинені війною, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат