Вуличні меблі від TerraHome Outdoor – краса та практичність

25.09.2024 12:08 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Комфортні та якісні вуличні меблі створюють ідеальні умови для відпочинку та розслаблення десь на балконі, терасі або біля басейну. Це чудове доповнення будь-якого приватного будинку з можливістю створити закінчену композицію та гармонію. Великий асортимент пропозицій сформований брендом TerraHome Outdoor, де є чимало меблів із гарантією від перевірених виробників.

Інновації, нові технології та різноманітні матеріали дозволяють створювати стійкі до зносу, практичні та довговічні меблі. Ознайомитись з ними можна за посиланням https://terrahome.com.ua/ulichnaya-mebel/, де є поділ на категорії, детальний опис, технічні параметри та фотографії. Додаткову інформацію можна дізнатися від консультантів та менеджерів.

Матеріали та особливості меблів

Виробники пропонують як невеликі варіанти меблів для чаювання, так і великі комплекси для застілля на кілька десятків людей. Особливу увагу при виборі слід звернути на матеріал, адже виробники можуть використовувати міцний пластик, дерево, тканини та комбінацію цих матеріалів. Пластик менш довговічний, але практичний та дешевий. Дерево виглядає красиво, але потребуватиме регулярного догляду та чистки.

Відмінним варіантом стануть плетені меблі з ротанга. Вони виглядають красиво та оригінально, а також за ними легко доглядати. Якщо це стіл, то меблі доповнюються найчастіше скляною стільницею, а стільці та лавки м'якою підкладкою.

Різновиди вуличних меблів

Варіантів достатньо під будь-які цілі та завдання:

  • дивани (прямі, кутові та модульні);
  • меблі для балкона (кавові столики, крісла, стільці та комплекти повністю);
  • меблі для басейну (шезлонги, матраци та подушки як аксесуари, шезлонги-ліжка);
  • обідні меблі (столи, стільці та крісла, комплекти);
  • садові гойдалки (з каркасом та підвісні).

Меблі відрізняються розмірами, квітами та в цілому виконанням. Кожен із варіантів може мати різну комплектацію, що дозволить урізноманітнити стиль та дизайн, а також створити максимальний комфорт для себе, своєї родини та гостей.

Де купити вуличні меблі?

Преміальна якість вуличних та садових меблів гарантує інтернет-магазин TerraHome Outdoor, де завдяки співпраці з перевіреними виробниками можна запропонувати великий набір рішень під будь-які завдання та цілі. Для зручності оцінки є шоуруми в Києві, Львові та Івано-Франківську або можна замовити доставку по Україні в будь-яке місто. Оплата доступна за фактом доставки чи після оформлення замовлення на сайті.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат