Зимовий футбол. Гольова феєрія на стадіоні в Іванівцях (ФОТО)

Євген Свищо 01.02.2013 16:44 СПОРТ

 

Минулої неділі відбулись матчі 5 туру зимової першості Мукачівського району з футболу. Три з них пройшли на стадіоні в села Іванівці.

У центральному двобої зійшлись сусіди по таблиці «Нижній Коропець» та «Лавки». Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, однак більш досвідчені гравці «Н. Коропця» змогли здобути перевагу. Мирослав Решко, в дебюті гри, скориставшись неузгодженістю захисників, відкрив рахунок на користь своєї команди — 1:0. На початку 2 тайму його партнери змогли збільшити перевагу. На 41-й хвилині атака правим флангом завершилась взяттям воріт «Лавок». Василь Маринець середнім пасом знайшов у штрафному майданчику суперника Віктора Гея, який зробив прострільну передачу на Валерія Смагіна і той з лінії воротарського майданчика вколотив м'яч в сітку — 2:0. На 48-й хвилині «нижньокоропівці» довели рахунок до розгромного. Партнери знайшли у штрафному майданчику Йосипа Бундаша. Нападник розібравшись фінтами з двома захисниками, ювелірним ударом влучив у лівий нижній кут воріт — 3:0. На 53-й хвилині рахунок став ще непристойнішим. Віктор Гей середнім пасом з правого флангу в центральну зону знайшов Мілана Кіштулинця. Той далі коротко відпасував на Ігоря Гарапка, який вколотив шкіряну кулю в сітку — 4:0. За мить суперник зумів забити гол престижу, коли форвард Іван Кость замкнув простріл одного з партнерів з лівого флангу — 4:1. На 60-й хвилині Кость міг оформити дубль, однак, знаходячись в трьох метрах перед воротами, він примудрився запустити м'яч вище перекладини. Втратив реальну нагоду відзначитись і суперник. Триходівка Маринець — Гарапко — Гей завершилась влучним ударом головою останнього. Та воротар Олександр Дудинський-старший кінчиками пальців перевів м'яч на кутовий.

Ще більшої переваги у грі з «Бобовищем» домоглось «Чинадієво». Гру «зелено-чорних» цього дня суттєво підсилив неодноразовий чемпіон Закарпатської області у складі «Мукачева» та «Берегвідейка» Василь Куделко, якого футбольна громадськість знає під прізвиськом «Око». Саме його діагоналі відіграли ключову роль у більшості взяттів воріт «виноробів». Вже на 2-й хвилині В. Куделко вирізав навісну передачу з правого флангу у штрафний майданчик на Миколу Говдоша. Останній коротко віддав на Олексія Шведюка, який впритул розстріляв ворота суперника. Воротар відбив м'яч знову на О. Шведюка і той з другої спроби вколотив м'яч у лівий кут — 1:0. На 22-й хвилині М. Говдош втратив реальну нагоду подвоїти рахунок, коли виходив віч-на-віч із воротарем. Після пострілу нападника, шкіряний зачепив руки голкіпера і тихенько котився у ворота, та майже з лінії його вибив один із захисників. На 30-й хвилині Василь Якима навісною передачею у штрафний майданчик знайшов голову В. Куделка і той пробив під перекладину. Воротар кінчиками пальців перевів м'яч на кутовий. На початку другого тайму воротар «Бобовища» кілька разів врятував свою команду після ударів як гравців суперника, так і випадкових рикошетів від своїх партнерів. Однак, на 49-й хвилині він був безсилим зберегти рахунок. В. Куделко навісом з кутового знайшов голову В. Якими і той вколотив шкіряного у ліву дев'ятку воріт — 2:0. До кінця гри ця зв'язка ще два рази змушувала сумувати «виноробів». Спочатку на 64-й хвилині В. Куделко дальнім пасом вивів на вигідну ударну позицію з меж штрафного майданчика В. Якиму і той оформив дубль — 3:0. Через дві хвилини вже В. Куделко з передачі В. Якими, ударом з 20-ти метрів в лівий нижній кут довів рахунок до непристойного — 4:0.

Та справжнього гольового рекорду в цей день досягли «Іванівці», які екзаменували на міцність дублерів з Ракошина. Боротьба тривала до першого взяття воріт. Під час чергової атаки «чорно-синіх» на 13-й хвилині захисники суперника у власному штрафному майданчику порушили правила проти Івана Качура. Василь Варга ударом з одинадцятиметрової позначки поклав м'яч у правий, а воротаря у лівий кут — 1:0. Через 4 хвилини Варга влучним ударом з 18-ти метрів оформив дубль — 2:0. На 27-й хвилині під час двох поспіль пострілів «Іванівців» невпевнено зіграв воротар і далі І. Качур ударом головою перекинув захисника, який страхував голкіпера на лінії воріт — 3:0. Ще через чотири хвилини відбувся черговий влучний дальній постріл В. Варги, який оформив хет-трик — 4:0. У другому таймі «Іванівці» продовжили покращувати власну різницю м'ячів. На 38-й хвилині обрізкою захисників у штрафному майданчику скористався В. Варга, який влучним ударом з 5-ти метрів оформив покер — 5:0. Через дві хвилини ударом-парашутом він відзначився вп'яте — 6:0. Ще за хвилину «ракошинці» залишили без нагляду Петра Зийнича і той збільшив перевагу своєї команди — 7:0. На 64-й хвилині Володимир Пінджоля з передачі В. Варги встановив остаточний рахунок — 8:0. Він міг стати навіть двозначним: на 54-й хвилині В. Варга, після передачі І. Качура, пробив у сантиметрах над перекладиною, а на 56-й хвилині, після влучного удару Василя Томашовського, суперника врятувала перекладина.

«Нове Давидково» в Ракошині створило міні-сенсацію, перемігши місцеву головну команду — 2:0. «Ключарки» з таким же рахунком здолали «Дрисино», яке виступило в чемпіонат замість «Кольчина», що знялось із розіграшу із-за фінансових негараздів.

Після недільних матчів у таблиці першості з другого на перше місце піднялись «Іванівці», з третього на друге — «Н. Коропець», з п'ятого на четверте — «Н. Давидково», яке відтіснило «Лавки».   З першої на третю сходинку опустилось «Ракошино».

Центральними в 6 турі, який відбудеться в неділю 3 лютого, стануть поєдинки «Ракошино» — «Н. Коропець» та «Іванівці» — «Лавки». В 7 турі, який пройде в неділю 10 лютого, відбудеться супербитва, результат якої суттєво вплине на розподіл нагород, «Іванівці» — «Н. Коропець».

5 тур
27 січня, неділя:
«Н. Коропець» — «Лавки» — 4:1, «Чинадієво» — «Бобовище» — 4:0, «Іванівці» — «Ракошино» — 8:0, «Ключарки» — «Дрисино» — 2:0, «Н. Давидково» — «Ракошино» — 2:0,

6 тур
3 лютого, неділя:
Стадіон с. Ракошино:
11.00 — «Ключарки» — «Бобовище», 12.30 «Ракошино-2» — «Н. Давидково», 14.00 — «Ракошино» — «Н. Коропець»,
Стадіон с. Іванівці: 12.30 — «Чинадієво»— «Дрисино», 14.00 — «Іванівці» — «Лавки»,

7 тур
10 лютого, неділя:
Стадіон с. Ракошино:
12.30 — «Бобовище» — «Ракошино-2», 14.00 — «Ракошино» — «Чинадієво»,
Стадіон с. Іванівці: 11.00 — «Лавки» — «Ключарки»,   12.30 — «Н. Давидково»— «Дрисино», 14.00 — «Іванівці» — «Н. Коропець»,

ТС: «Іванівці» — 13, «Н. Коропець» — 13, «Ракошино» — 12, «Н. Давидково» — 9, «Лавки» — 9, «Чинадієво» — 7, ,«Ключарки» — 6,«Ракошино-2» — 3, «Дрисино» — 0,   «Бобовище» — 0.

Євген Свищо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат