Футбол. «Говерла» легко перемагає австрійський «Ваккер»

30.01.2013 18:03 СПОРТ

Четвертий товариський матч на других навчально-тренувальних зборах ужгородці проводили проти дев’ятої команди (після першого кола) австрійської Бундесліги   – «Ваккер» (Інсбрук).


Наші гравці вже з перших хвилин нокаутували суперника, провівши у їх ворота один за одним три голи. На 5-й хвилині новобранець команди Володимир Лисенко технічно прибрав захисника й потужно пробив в дев"ятку - 1:0. А через чотири хвилини все той же Лисенко знову забиває з передачі Допілки. На 13-й хвилині Боян Малішич вивіреною передачею вивів віч-на-віч з голкіпером "Ваккера" Чурка. В"ячеслав холоднокровно відправив м"яч точно в ціль – 3:0. А через кілька хвилин В’ячеслав міг стати антигероєм –   він обрізався на власній половині поля, але австрійці, на щастя, не зуміли скористатися помилкою хавбека "Говерли". Далі ужгородці збавили обертів і другу половину тайму провели досить пасивно, при чому робили багато помилок при передачах.

У другій половині зустрічі відбулися суттєві кадрові ротації, а Євгеній Макаренко з лівого краю захисту перейшов на звичну свою позицію у центр поля.

Цей відрізок часу пройшов більш спокійніше ніж перша сорокап’ятихвилинка. У середині тайму ужгородці заробили штрафний, який виконав Макаренко - воротар австрійців у карколомному стрибку з труднощами відбиває постріл Євгена. Але наприкінці зустрічі «говерляни» роблять рахунок розгромним - 4:0. Завершальну крапку у матчі ставить Дмитро Трухін.

Заключний контрольний двобій на других зборах закарпатці проведуть з «Іртишем» (Павлодар, Казахстан) 1 лютого. Потім 2 лютого гравці повертаються додому на кількаденну відпустку. А далі, знову на третій НТЗ до Туреччини, який пройде з 6 по 20 лютого.

«Говерла» - «Ваккер» (Інсбрук, Австрія) – 4:0 (3:0)

Голи: Лисенко (5, 9 хв.); Чурко (13хв), Трухін (88 хв).

Склад «Говерли»

1-й тайм: Надь (к) - Печонкін, Щедраков, Бордіян, Малішич - Чурко, Єдігарян, Райчевіч, Допілка - Лисенко, Лопез.

2-й тайм: Яшков (к) - Допілка, Єлісєєв, Бойко, Макаренко, Трухін, Захаревич, Чурко, Печонкін, Єдігарян – Івашко

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат