5 найкращих нових будинків Ужгорода для родин із дітьми

26.03.2021 11:37 СОЦІО



До сімейного житла покупці висувають куди більше вимог, аніж до інвестиційного. На деякі моменти майбутнього будинку неможливо закрити очі, якщо покупець планує жити в новобудові зі своїми дітьми. Наприклад, не можна ігнорувати завантаженість доріг із транспортними потоками поблизу та екологію. Для маленьких дітей, особливо в перші кілька років життя, потрібно створити максимально комфортні та безпечні умови.

Новобудови Ужгорода цілком відповідають вимогам покупців до екології, адже місто з усіх боків оточене зеленими зонами. Водночас є будинки, які пристосовані для життя великої родини краще за інші. Серед 50 нових будинків міста нижче ви знайдете доступні варіанти для пар із декількома дітьми.

ЖК Маєток Боздош (від 14 950 грн за квадрат)

Цей проект вважається одним із перших комплексів сімейного типу в Ужгороді. Девелопер закрив територію для сторонніх та автомобілів, встановив відеоспостереження, підготував ігрові зони. Поруч із новобудовами працює необхідна соціальна інфраструктура. Поблизу інвестори знайдуть кабінет зубного лікаря, аптеку, центр раннього розвитку, фітнес-клуб.

Вдале розташування дає змогу всього за 10 хвилин пішки дістатися парку, де можна весело проводити час із малятами або просто насолоджуватися природою. Внутрішній простір між будинками прикрашений ландшафтним дизайном. Підготовлені спеціальні лаунж-зони для відпочинку дорослих, а всі доріжки викладені плиткою. Також встановлені лавки та працює освітлення.

ЖК Dream City (від 26 350 грн за квадрат)

У безпосередній близькості від новобудови розташовані два парки та п'ять скверів для прогулянок. Будинок перебуває безпосередньо в центральному районі міста та оточений соціальною інфраструктурою. Інвестори зможуть витрачати зекономлений час на власних дітей. Щоб завершити частину домашніх справ, не буде потрібно багатогодинні поїздки Ужгородом.

Крім житлових варіантів тут передбачена комерція. На першому поверсі відкриється спортивний зал, торговий центр та супермаркет. Додаткового для інвесторів підготують підземний паркінг, тому шукати місце для зберігання авто не доведеться. Будинок максимально комфортний для тих, хто прагне проводити з родиною більше часу та не витрачати його даремно.

ЖК Парковий (від 28 800 грн за квадрат)

Цей проект теж має досить непогане розташування. Він перебуває буквально через дорогу від Боздоського парку та супутньої інфраструктури. Родини зможуть проводити час разом, гуляти, кататися на роликах або велосипедах. Любителям спорту теж буде чим зайнятися. У парку обладнані тренажери, доріжки для пробіжок, поля для футболу, баскетболу та волейболу.

У районі працюють кращі міські школи та дитячі садки. Дістатися до них можна пішки або на автомобілі. Також поруч розташовані гімназії з поглибленим вивченням мов та вищі навчальні заклади. Дорога до школи буде цілком безпечною: тут практично не зустрічаються перехрестя та дуже завантажені дороги.

Ще один плюс нерухомості – прийнятна вартість квадратного метра. Також інвесторам пропонують житло в розстрочку на дуже вигідних умовах.

ЖК Comfort City (від 18 000 грн за квадрат)

Новий комплекс будується у жвавому районі та розташований в оточенні інших новобудов. Ця частина міста постійно розвивається та обростає соціальною інфраструктурою. Кількість городян, включно дітей, постійно зростає. Водночас найближчі садки та школи не перевантажені. Мешканцям буде легко віддати свою дитину в заклад, що сподобався, адже немає потреби довго стояти в черзі. У районі дитина буде мати краще оточення, тому як цю частину міста вибирають родини з високим достатком.

Комфортні умови життя забезпечуються внаслідок невеликої кількості об'єктів на поверсі. Новобудови включають від 4 до 6 квартир площею до 70 квадратів. Житло представлено з однією, двома та трьома кімнатами.

ЖК Modern (від 19 950 грн за квадрат)

Цей комплекс із квартирами класу комфорт побудований та введений в експлуатацію. Інвестори нічим не ризикують у процесі придбання житла. Вони отримують уже повністю готовий будинок, тому не страждають від постійного шуму ремонту в сусідів, пилюки та будівельного сміття. Девелопер уже здав будівлю та облаштував прибудинкову територію.

Поруч із новим житлом уже встановлені лавки, є доріжки для прогулянок із колясками, спортивні тренажери. Підготовлений новий дитячий майданчик із різними гойдалками, компактним низьким скеледром та шведською стінкою. Простір закритий для сторонніх та перебуває під цілодобовим спостереженням.

Будівельні компанії все частіше адаптують новобудови України під запити саме молодих родин. Тому фахівці приділяють увагу безпеці та комфорту території. Життю малят нічого не повинне загрожувати, тому подвір’я закривають для автомобілів та сторонніх.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат