Влада не сприйняла прохання мешканців   16-поверхівки виставити заслін майбутнім суїцидам

10.05.2013 19:12 РАТУША

Після кількох самогубств, коли люди задля зведення рахунків із життям використовували ужгородський «хмарочос», 16-поверхівку на проспекті Перемоги, 2, мешканці будинку звернулися до влади з проханням вжити заходів, а саме перекрити вільний доступ до балконів на всіх майданчиках сходових маршів 16-поверхівки.

Мешканці розраховували знайти розуміння і підтримку з боку влади. Натомість за підписом першого заступника міського голови Ужгорода В. Семаля днями отримали відповідь, яку коротко можна означити як «ваші проблеми це ... ваші проблеми».

«Призначення вказаних лоджій на всіх житлових поверхах будинку — додатковий шлях евакуації осіб, які постійно (або тимчасово) перебувають на об’єкті, у випадку загрози пожежі, землетрусу й інші техногенної небезпеки. Будь-яке інше використання або переобладнання цих конструктивних елементів будинку є прямим порушенням державних будівельних норм у плані вибухопожежної небезпеки», — значиться у відповіді посадовця.

Разом із тим він радить «із метою запобігання можливості випадків спроб суїциду з будь-яких відкритих майданчиків (балконів, лоджій, даху) блокувати безпосередній доступ сторонніх осіб у будинок», обладнавши вхідні двері кодовим замком і аудіо- та відеопереговорними системами за власні кошти. Тож виходить, що влада цілком відсторонилася, залишивши мешканців сумнозвісного будинку з їхньою проблемою сам на сам.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат