Ужгородським чиновникам палять автомобілі

10.05.2013 18:04 РАТУША

Напередодні Великодня, а саме близько 5.30 ранку в суботу 4 травня запалав автомобіль на задньому дворі Ужгородської міської ради.

Як наслідок, вогнем повністю знищено передню частину й двигуновий відсік чорного BMW 5-ї серії. На місці підпалу працювала виїзна криміналістична лабораторія разом зі співробітниками чергової частини Ужгородського відділка міліції. Те, що автомобіль належить голові департаменту міського господарства Ужгорода, киянинові Олексієві Касперову, підтвердив міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов.

Але невдовзі цю інформацію спростувала прес-секретар прокуратури Закарпатської області Вікторія Роман. BMW, спалена біля міськради, належала не Касперову, а міськраді, уточнила вона. За словами речниці, автомобіль належав департаменту, який очолює Олексій Касперов, це не його особиста машина. Факт підпалу міліцією внесено до єдиного реєстру за статтею про умисне знищення майна шляхом підпалу. Прокуратура ж, у свою чергу, здійснює нагляд за ходом досудового розслідування.

До слова, на місці підпалу (двір міської ради впритул межує з будівлею обласного УСБУ) разом із мером був присутній і його заступник Юрій Беляков, якому в кінці минулого року теж спалили автомобіль Hyundai Santa Fe. Це трапилося також у суботу близько 4-ї години ранку. За інформацією ТУ МНС у Закарпатській області, причиною пожежі став підпал. Авто спалили під вікнами чиновника на проспекті Свободи неподалік автовокзалу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат