З тераси нового кафе-бару «Fellini» зловмисники викрали туї, які стояли тут усього день

26.04.2013 13:27 РАТУША

Днями в Ужгороді гостинно відкрилися двері кафе-бару «Fellini», що в мікрорайоні «Білочка на розі вулиць Перемоги та Белінського. Гарний інтер’єр у стилі лаунж, особливо привабливий для молоді, зі шкіряними різнокольоровими диванами, ідеальною для спекотної пори прохолодою і простором, затишна атмосфера. Господарі подбали і про естетику прилеглої території: тротуар викладений бруківкою, висаджено молоді туї.


Усього тільки день комфортна тераса приваблювала перехожих туями, бо вже наступного дня двоє спокусилися і поцупили їх. Особи зловмисників ще не встановлено, але вони потрапили в об’єктиви камер відеоспостереження, якими обладнано кафе, тож добре видно, що це чоловік і жінка і як саме вони виглядають.

Звертаємося до правоохоронних органів Ужгорода і просимо вважати дану публікацію офіційною заявою про злочин! Розкриття даної крадіжки стане яскравим прикладом спроможності наших правоохоронців виконувати свої професійні обов’язки.

Потенційним відвідувачам повідомляємо: власники кафе-бару «Fellini» вже висадили нові туї, тож комфортний відпочинок тут гарантований.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат