Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 40, 20

Після арешту Чубирки наступний в черзі Віктор Балога - політолог

Силовики одного за одним арештовують соратників кума путіна Медведчука.

Позбуваємося друзів

Ми вже торкалися цієї теми. Україна позбувається друзів. Ізоляція стає більш болючою. Можливо, нас просто готують до капітуляції у цій війні.

Закарпатська облрада отримала нового керівника

Це мало статися. Дві найбільші фракції в обласній раді – «Рідне Закарпаття» та «Слуги народу». Чи потрібно у таких випадках тягнути на себе ковдру? Немає сенсу. Просто діліть посади і беріть відповідальність.

У засіданні Закарпатської облради, на якій обрали нового голову, взяв участь і голова ОВА Микита

Під час виступу поінформував депутатів про поточну безпекову ситуацію в регіоні, динаміку економічного зростання та інші важливі напрямки життєдіяльності краю, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Головою Закарпатської обласної ради став Роман Сарай

Сьогодні, в Ужгороді, відбулося чергове засідання обласної ради на якому, було змінено керівництво ради 55 депутатів ради проголосувало за передставника фракції Слуга народу Романа Сарая. Перед цим, на початку засідання, Володимир Чубірко склав свої повноваження.

Справжній палац: у мережі показали маєток голови Закарпатської облради

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко справив новосілля – 850 кв.м. житлової площі. Про це повідомляє Закарпаття 24, з посиланням на відео від “Закарпатське телебачення”.

Ізоляція та капітуляція

Нам так і не вдалося суттєво просунутися на фронті. З настанням осені та зими, контрнаступ може зупинитися остаточно. Ворог знищує наші інфраструктурні об’єкти, знову б’є по енергетичним об’єктам. Нам потрібні літаки та ракети, але їх Захід нам не дає.

Життя за хабар

Ця війна скоро не закінчиться. Про це вже натякнув і президент Зеленський, який сказав, що він готовий до довготривалої війни. Але ж хіба не очевидно, що кожен день війни нам обходиться в мільярди гривень? Хто нам їх дасть, якщо захід також вже заморився від нашої війни? Була надія на те, що активізується український бізнес, бо закордонний до нас у час війни не прийде.

Україна та Угорщина сьогодні в Будапешті проводять другий раунд консультацій

Головне питання порядку денного – освіта представників національних спільнот. Як угорських в Україні, так і українських в Угорщині, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Хто відтягує перемогу

Цього тижня були дві надзвичайні новини.

На Закарпаття з Угорщини не впустили угорську журналістку, яка поширює проросійські фейки

Авторку угорських фейків про «сотні тіл українських військових у рефрежираторах в сотнях метрів від кордону Угорщини» сьогодні не впустили в Україну.

Депутат Ужгородської міськради Андрій Погорєлов з Москви надіслав заяву про припинення повноважень

Голова ужгородської ОПЗЖ Андрій Погорєлов місяць тому прислав з Москви заяву про припинення повноважень депутата. Про це інформує Закарпаття онлайн.

Більше повноважень

Ми майже щодня чуємо новини про виявлення фактів корупції у сфері постачання армії. Це стосується всього спектру – від оснащення до харчування. Крадуть на всьому. Пригадуєте закупівлю продуктів харчування для армії? Тоді контракт розміром 13 млрд грн Міноборони уклало з ТОВ "Актив компані". Ця фірма має статутний капітал у тисячу гривень. 2021 року податкова служба анулювала у цієї фірми свідоцтво платника ПДВ через відсутність поставок і ненадання декларацій.   Журналісти вияснили: що продукти в контракті значно дорожчі: ніж можна купити навіть на ринках і крутих супермаркетах.

Нас відвідав президент

Закарпаття відвідав президент України Володимир Зеленський, який взяв участь у нараді з керівниками закордонних дипломатичних установ України. На нараду також приїхали голова Офісу Президента Андрій Єрмак, главу уряду Денис Шмигаль та міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Сергій Ратушняк: До влади повинні прийти захисники України

Відомий закарпатський політик Сергій Ратушняк у своєму дописі у соцмережах підвів певні підсумки того, що відбувається.

Хто віддавав зброю?

Російські ракети бомбили Львів. Зовсім поруч від нас. Є руйнування, загиблі та поранені. Здавалося б, Львів так далеко від лінії фронту, але російські «Калібри» пройшли всю нашу систему ППО і влучили в цілі. Ці ракети мають дальність польоту 2500 кілометрів і спокійно сягають будь якої точки України.

Євросоюз починає тиск на клан Балог

Як ми повідомляли, ще в лютому було депортовано за загрозу нацбезпеці Євросоюзу Віктора Балогу та його сина - мера Мукачева - Андрія Балогу. І хоч Віктор Балога намагався показати, що це помста Угорщини, насправді Угорщина тут не причетна. Ми повідомляли, що центральне видання Угорщини Модьор Немзет розповіло, що Віктора Балогу та його сина Андрія було затримано в Австрії, а потім передано Словаччині, які їх видворили. І причиною були зв'язки Балог з контрабандним бізнесом сигарет.

ЗМІ Угорщини розповіли про справжні причини заборони в'їзду до Євросоюзу родини Балог

Центральне видання Угорщини Модьор Немзет (Magyar Nemzet) розповіло про закарпатську сигаретну мафію та про роль у ній клану Балог.

Центральне видання Угорщини розповіло про справжні причини заборони в'їзду родини В. Балоги до ЄС

Центральне видання Угорщини Модьор Немзет (Magyar Nemzet) розповіло про закарпатську сигаретну мафію та про роль у ній клану Балог.

Увага! Зловмисники створили фейкову Facebook-сторінку голови Закарпатської ОВА Віктора Микити

Вони намагаються імітувати офіційний ресурс, дублюючи пости та поширюючи іншу начебто корисну інформацію.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат