Депутат Ужгородської міськради Андрій Погорєлов з Москви надіслав заяву про припинення повноважень

26.08.2023 11:56 ПОЛІТИКА

Голова ужгородської ОПЗЖ Андрій Погорєлов місяць тому прислав з Москви заяву про припинення повноважень депутата. Про це інформує Закарпаття онлайн.

Ще 19 липня до Ужгородської міської ради, а конкретно - на ім'я міського голови Богдана Андріїва начебто надійшла заява депутата міськради від політичної партії "Опозиційна платформа - За життя", очільника Ужгородської міської організації цієї політичної сили Андрія Погорєлова про припинення повноважень депутата.

Фактичним місцем проживання А.Погорєлова в цьому документі вказано Російську Федерацію, місто Москва, вул. Рябінова, 4, кв. 61, а причиною припинення повноважень - неможливість їх виконувати.

Що суттєво, керівництво ради наразі вирішило не оприлюднювати факт надходження цього документу. Більше того, у відділі роботи з депутатами відмовлялися надати копію заяви на письмове звернення депутата Валентина Штефаня.

За інформацією Закарпаття онлайн, про заяву А.Погорєлова знає весь депутатський корпус міськради, однак жодна з політичних сил, представлених у міськраді, не вважала за потрібне форсувати перевірку її автентичності та, в разі підтвердження, вимагати від керівництва ради виконання передбаченої законом процедури позбавлення А.Погорєлова повноважень депутата.

Так чи інакше, А.Погорєлов, проживаючи у Москві, куди виїхав ще 5 лютого 2022 року для консультацій з "роботодавцями" в контексті планованого повномасштабного вторгнення Росії в Україну, досі залишається депутатом в Ужгороді.

Загалом, колишні (?) прихильники Медведчука і Путіна станом на нині комфортно почуваються у представницькому органі влади обласного центру Закарпаття, запропонувавши чинним можновладцям свої послуги. І це, судячи з усього, влаштовує всіх у раді.

Наприклад, рідний брат Андрія Погорєлова Артем, чинний депутат Ужгородської районної ради від "ОП-ЗЖ", навіть є членом виконавчого комітету міськради.

Джерело

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат