Чиновнику і депутату від олександрійської ОПЗЖ винесено підозру за напад на журналіста

admin 30.08.2022 13:31 ПОЛІТИКА

Очільник фракції ОПЗЖ в Олександрійській міськраді (нині «призупиненої»), екс-керівник управління ЖКГ, екс-заступник мера Геннадій Лоцман отримав від Кіровоградської обласної прокуратури підозру в умисному заподіянні журналістові легких тілесних ушкоджень у зв’язку зі здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності (ч. 2 ст. 345-1 ККУ).

За даними прокуратури, Геннадій Лоцман «прославився» не лише службовою недбалістю (за якою йому також повідомлено підозру відповідно до ч. 2 ст. 367 ККУ), а й тим, що 23 жовтня 2019 року напав на журналіста сайту «Тексти. Олександрія» Віктора Голобородька.

Медійник саме знімав блокування міськими чиновниками місцевого сміттєзвалища, котре планували передати на утримання іншому підприємству, коли пан Лоцман, тоді керівник управління ЖКГ міськради, підійшов до нього з лайкою і матюччям, і заходився бити по руці, намагаючись вибити фотоапарат. Тільки коли до місця події стали збиратися люди, чиновник припинив напад.

Справу про напад на журналіста правоохоронці кілька разів закривали, а потім за судовим рішенням знов відкривали. Проте тепер, вочевидь, вирішили довести її до завершення і суду.

Фото: ІА «Новий громадянин»

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат