Стильний дитячий одяг: різновиди та правила його вибору



Дорослим набагато простіше вибрати одяг, тому що кожен знає свої параметри, переваги за стилем, відтінками та іншими параметрами. Кожен орієнтується на свій смак та переваги, щоб у результаті зробити правильний вибір, враховуючи також бюджет на покупку. У випадку вибору одягу для дітей все зовсім інакше, тому що тут є багато важливих факторів і доповнень.

Вимоги до дитячого одягу завжди вищі, адже важливий зручний крій, якісний та міцний матеріал, а також відсутність дрібних елементів фурнітури. Особлива увага звертається на дитячі піжами для дівчаток, які мають набагато більше вимог. Про них варто поговорити нижче, роблячи правильний вибір з урахуванням переваг кожної молодої леді.

Види дитячої піжами

Цей одяг може бути злитим або роздільним. Для дітей дошкільного віку краще вибирати комбінезони чи кігурумі. Моделі з капюшоном також можна використовувати, і вони стануть відмінним варіантом домашнього одягу.

Піжама також поділяється на кілька категорій залежно від матеріалів, що використовуються:

  1. Махрова. Відмінний варіант для збереження тепла, особливо актуальний після ванної. Матеріал дуже приємний тілу та вбирає вологу;
  2. Фланелева. Полотно з натуральних матеріалів, що доповнюється начосом. Дуже теплі піжами на всі випадки життя;
  3. Байкова. Тонкий матеріал із природним теплообміном. Матеріал зносостійкий та міцний;
  4. Плюшева та велюрова. Поверхня дуже бархатиста, чудове рішення для нічного відпочинку;
  5. Бавовна та трикотаж. Відмінний варіант для використання щодня, не викликає алергічної реакції через натуральне походження.

Обов'язково потрібно звернути увагу на дизайн та уточнити побажання у дитини.

Брендовий одяг за віком дитини

Важливо враховувати вік та вибирати відповідний вид одягу. Новонародженим підійдуть боді, повзунки, сорочечки. Не буде зайвим зимовий комбінезон для хлопчика чи дівчинки, щоби була можливість виходити на вулицю гуляти. Ніжна шкіра потребує особливої ​​уваги, тому такий одяг виготовляється із натуральних компонентів. Речі повинні бути відповідного розміру, не бути обмеженими або надмірно вільними.

Малюки швидко підростають і багато хто з них стає активним. Це має відображатися у вбраннях, тому одяг повинен бути не маркою, міцною, зносостійкою та довговічною. Штани, сукні та кофточки повинні витримувати численні прання.

Підлітки можуть вибирати одяг самі собі з огляду на тренди. При цьому батьки повинні давати поради щодо якості, виконання одягу та розміру. Деякі підлітки можуть самостійно створити під себе певний образ.

Де купити дитячий одяг?

Великий вибір пропозицій є в інтернет-магазині «INTERTOP», де представлений дитячий одяг під будь-які умови та завдання. Критерії відбору дозволять вибрати одяг за брендом, розміром, кольором, виглядом, стилем, сезоном, зростанням, матеріалом та іншими особливостями. Кожна позиція має візуалізацію у вигляді фотографій, що дозволить максимально вигідно оцінити зовнішнє виконання. Також є таблиця розмірів, щоб з високою точністю підібрати потрібний розмір для дитини.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат