Особливості донації яйцеклітин



Останні кілька років відзначається особлива затребуваність у донорах яйцеклітин. Справа в тому, що для багатьох сімейних пар донорська яйцеклітина – це можливість народити здорову дитину. Медичні центри у разі реалізовують репродуктивні технології з урахуванням чинного законодавства, що виявляється значним більшість потенційних клієнтів. На https://donorslife.com/donacija-jajceklityn/ можна уважно ознайомитися про донорство яйцеклітини з доступними послугами, щоб гарантовано прийняти правильне рішення. Важливо враховувати показання, протипоказання та обмеження для подальшого проведення запланованої процедури.

Основні етапи проведення процедури

Звертаючись до фахівців, можна орієнтуватися такі значні етапи:

  1. Обстеження та підготовка до програми. Це важливо для донора та для тих, хто планує скористатися послугами. При цьому ті, хто планує стати донорами яйцеклітин, обов'язково проходять комплексне обстеження та, звичайно, відвідують лікаря-репродуктолога.
  2. Стимуляція овуляції. Вона проводиться саме на початку стимуляції овуляції. Це дозволяє гарантувати, що буде кілька фолікулів замість одного. Лікар призначає ліки та ін'єкції, причому потрібно робити їх щодня та в однаковий час. Раз на 3-4 дні потрібно приїжджати до клініки для того, щоб вдавалося контролювати зростання фолікулів. Усі лікарські призначення мають виконуватися. Приблизно на 10-12 днів можна розраховувати, що буде визначена дата пункції яєчників.
  3. Пункція фолікулів.У цьому випадку передбачається проведення паркану фолікулів, які дозріли в яєчниках. Під час проведення процедури застосовують спеціальну аспіраційну голку. Тривалість становить 10-15 хвилин, причому передбачається виконання загального короткочасного наркозу. Потім 2 години можна відпочивати у палаті, а потім лікар обов'язково проведе огляд та надасть рекомендації щодо відновлення.

Як можна зрозуміти, кожен етап є значущим. При цьому центр має великий банк донорів, а в них є лише психічно та фізичні здорові жінки, які дійсно вирішили допомогти бездітним парам підвищити шанси на майбутню вагітність та подальше народження здорової дитини. Лист очікування на донації відсутня, тому можна пройти обстеження та отримати аналізи, після чого вдається розраховувати на настання вагітності.

Звертаючись до фахівців, важливо пам'ятати про необхідність збереження анонімності донора, а також згоду на ЕКЗ. Пацієнти можуть дізнатися лише про фізичні характеристики донора, але не його особистість. Проведення ЕКЗ обов'язково здійснюється з урахуванням законодавства, причому зазвичай переносять не більше 2 ембріонів (15-30%) пацієнток мають шанси на народження двійнят), а ефективність виявляється досить високою.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат