В офіс у кросівках: як створити стильний чоловічий аутфіт для роботи, де немає дрес-коду?

17.06.2022 10:50 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Якщо ще близько десяти років тому на поєднання пальта чи піджака з кросівками дивились скоса, то тепер реакції стали прямо протилежними. Завдяки тренду на зручність і зібраність одночасно з’явився стиль смарт-кежуал, який прийняли чимало компаній, щоб не обмежувати своїх працівників у плані зовнішнього вигляду. Обрати цей стилістичний напрям варто і якщо на фірмі немає якихось особливих рекомендацій щодо одягу, щоб створювати достатньо стримані й при цьому комфортні образи.

Так що зараз чоловічі кросівки та піджак в одному комплекті – це цілком нормально для тих, кому набридла надмірна консервативність. Примітно, що навіть коли дрес-код досить суворий, керівники деяких компаній дозволяють у п’ятницю вдягнутись більш розслаблено, оскільки часто після роботи підлеглі часто відразу йдуть відпочивати у розважальні заклади, де діловий костюм і лакові туфлі оксфорди виглядали б доволі дивно.

Які кросівки доцільно носити на роботу?

Підійде не будь-яке спортивне взуття. Погодьтесь, футбольні бутси на роботу – це вже занадто. Доцільно підібрати для такого випадку варіанти кросівок, які вже зайняли нішу базових. Це можуть бути шкіряні чоловічі кросівки Nike Air Force або Air Max, Reebok Classic, New Balance і тому подібні, виконані у лаконічному дизайні. Універсальні варіанти – чорний, білий, бежевий або темно-синій кольори. На літо можна купити кросівки для чоловіка, які пошиті із текстилю. Вони не мають бути підкреслено спортивні, так що рифленій футуристичній підошві й всьому іншому у цьому дусі – однозначне ні. Хайтопи теж краще відкласти вбік – з ними доволі складно сформувати робочий образ. Звісно, якщо людина працює в креативній чи розважальній сфері, тут уже можна «розгулятись» і на повну проявити свої вподобання, якщо ж ні – краще все ж трішки переборщити з витриманістю в аутфіті, ніж виглядати занадто розслаблено.

Правильні комбінації: з чим можна поєднувати кросівки, щоб образ виглядав гармонійно в офісній обстановці?

Отже, в список речей, які можна вдало скомбінувати з кросівками, входять:

  • костюми;
  • блейзери;
  • футболки – однотонні або з простими написами;
  • поло – в одному кольорі, в смужку чи інший простий принт;
  • кардигани;
  • штани – не надто широкі слакси, чиноси, класичні штани без стрілок;
  • джинси фасонів Classic, Relaxed, Slim, Straight cut, Tapered cut;
  • сорочки – однотонні або з традиційним принтом, таким як клітинка чи вертикальна смужка.
  • пальта, тренчі, повсякденні куртки й парки.

Слід пам’ятати, що всі ці речі повинні бути витримані у стилі смарт-кежуал або кежуал. Так, сорочка з запонками, якою б красивою вона не була, з кросівками ніяк не подружиться, й актуальної гри на контрастах тут точно не вийде. Крім цього, речі мають бути сучасними. Одяг, дизайн якого створювався давно, не пристосований до носіння з кросівками. Виняток – коли хочеться створити вантажний лук з елементами еклектики, але для цього необхідно проявити неабиякий смак і бути впевненим, що в офісі схожі експерименти сприймуть правильно.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат