Як швидко і вигідно продати квартиру в Києві?

13.04.2021 19:22 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Фінансова нестабільність боляче б'є по гаманцях киян, змушуючи багатьох все частіше замислюватися про продаж нерухомості. Зробити це сьогодні не проблема, однак умови, які пропонують ріелтори, м'яко кажучи, не такі вже й вигідні. Багато з них вимагає за свої послуги досить великі суми, що змушує жителів столиці шукати альтернативу.

Чому варто вибрати компанію «UniGroup»?

Багато агентств з нерухомості «просять» за роботу своїх співробітників суму, еквівалентну 15-20% від середньоринкової вартості житла. Звичайно, звернувшись у велику компанію, клієнт може розраховувати на швидкий продаж свого житла. В середньому на це потрібно близько 2-3 днів. Однак скільки в підсумку втрачають власники нерухомості?

«UniGroup» - компанія з індивідуальним підходом до кожного клієнта, пропонує терміновий викуп квартир в Києві за сумою, яка рівна 90% від вартості житла. В результаті продавці отримують набагато більше, ніж від ріелторських агентств, особливо, якщо нерухомість знаходиться в елітному районі столиці або в її передмісті.

Співпраця з «UniGroup» вигідна і завдяки іншим перевагам:

  • необмежена сума викупу - компанія готова виплатити будь-які гроші і зробити це не тільки в гривнях, а й в іноземній валюті. Це дозволяє заощадити ще більше, адже, якщо клієнт хоче зберегти гроші в доларах або євро, йому доведеться купувати валюту, знову втрачаючи гроші на різниці курсів;
  • оперативність - терміновий викуп квартир в Києві здійснюється всього за 1-2 дні. Це - економія дорогоцінного часу, адже більшості продавців нерухомості гроші потрібні терміново;
  • безкоштовна оцінка квартири - експерти «UniGroup» мають величезний досвід в роботі з нерухомістю. Вони проведуть огляд об'єкта продажу і запропонують максимально чесну суму;
  • 100 л палива в подарунок - приємний бонус, на який може розраховувати кожен клієнт.

Не можна не відзначити і таку важливу перевагу, як відсутність додаткових виплат. Абсолютно всі витрати компанія «UniGroup» бере на себе, дозволяючи клієнтам заощадити ще більше.

Терміновий викуп квартир в Києві - послуга, доступна не тільки жителям столиці, а й клієнтам, які проживають в радіусі 35 км від Києва.

Викуп квартири від компанії «UniGroup» - допомога кращих експертів України

Вирішивши продати своє житло, багато жителів столиці вирішують спробувати свої сили в цій нелегкій справі. В результаті маса часу і сил йдуть тільки на підготовку привабливого рекламного оголошення. А якщо врахувати, що його необхідно розмістити мінімум на 3-5 ресурсах, то можна тільки уявити, скільки днів втратить продавець.

Крім того, далеко не всі жителі столиці розбираються в ринку нерухомості і «підводних каменях», які їх очікують. Ніхто не застрахований від зустрічі з недобросовісними покупцями, які можуть обдурити довірливого продавця.

Уникнути зайвих ризиків і отримати гроші в найкоротші терміни допоможе терміновий викуп квартир в Києві від «UniGroup». Компанія цінує довіру своїх клієнтів і робить все, щоб її репутація серед населення залишалася такою ж бездоганною. Експерти «UniGroup» працюють виключно в рамках правового поля і запропонують кращі умови для здійснення угоди.

Співпраця з «UniGroup» дійсно вигідна, що вже оцінили тисячі киян. Клієнтська база компанії постійно зростає і це якнайкраще говорить про високу якість наданих нею послуг.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат