Чому ми продаємося?

Валерія Зенинець, студентка відділення журналістики УжНУ 30.10.2015 17:51 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Вибір – він у кожного свій із різним ступенем важкості. Складно визначитися з отрутою для щурів, а коли йдеться про бюлетень завдовжки в ковбасу, то й поготів. Але ми обирали як могли, інколи навіть недообранців.


…Це трапилося року Божого 2010. На трон усівся Янукович і став володарем «Пекельної України». Пан Віктор -   шеф-кухар від Бога; локшину варив так, ніби жінка після першої шуби. Ми – українці - люди наївні ласували цілих чотири роки. Час ішов. Президентська брехлива “мівіна” не переварилась і ми сподівалися на вибори , наче на сорбекс. Пройшов рік, надія зникла як золотовалютні фонди того ж Януковича. Та й порошенків словесний порошок у вигляді сорбексу шлунок не вилікував. Вистава закінчилась, а акторів закидали яйцями. Дарма, бо скоро будуть по 2 гривні.   І знову кандидатські сідниці в парламентських кріслах годують жданиками. Люди розчаровані, злі і більше не вірять. Знаєте, таке часто трапляється у старого більшовика з комсомолкою: хтось   починає брехати, навіть якщо перед цим обіцявся.
Пройшов ще рік і долар виріс, як бюст після ефекту «пуш-ап». Воно б нічого виживаємо далі, та ось знову вибори, проте місцеві. Цілком непогана практика – згадати про людей і знову любити своє місто. Або й не своє. І тут кандидати, наче таксисти у Тячеві: «вибери меня», якщо ти свідомий. Вони усе зроблять, полагодять і відремонтують - тільки   спочатку проголосуйте.   Висять на кожному стовпі, навіть у ліфті спокійно не дадуть подовбатись у носі. Ось так і живемо, наче в пантеоні. І кожен «бог» має свою релігію, не знаєш, кому й молитися зараз. Пригадуєте, у тому шоу на СТБ, де дівчата змагалися за холостяка? У нас все те саме, тільки навпаки. А замість троянд кандидати кладуть агітаційні пакунки в поштові скриньки. І я була Пєчькіним у одного такого і за 3 дні заробила місячну стипендію. Ким тільки не хрестили мене старі бабці: і аферисткою, і свідком Єгови. Бувало, як почну квартирний обхід, так й вислуховую про гудіння ніг і радикулітні спини, а ще бідолашних нежонатих синів. Та як тільки дізнавалися, що я агітую, питались «скільки за голос»? І відстоюй зараз чесні вибори.
Усі ми хочемо справедливості, проте гроші любимо більше, а ще більше їх потребуємо. Ось так і в житті: хотіння і любов зустрічаються рідко. А ви питаєте, чому продаємось.

Валерія Зенинець, студентка відділення журналістики УжНУ

Коментарі :


05.11.2015 11:14 Menes

Чому ми продаємось? ПИТАНЯЧКО!!! Тому, що скрізь БРЕХНЯ!!! Фактично ми живемо під владою іудохрестиянської ордтодоксальної церкви, яка натягнула на себе одежу Світового Православля (СвітПраві-Богів) та, з 1918 року, маємо владу жидомасонських кровавих сект. Основна задача яких полягає в знищені славян та створення нової Хазарської імперії.


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат