Для наших героїв – найкраще!

08.03.2024 11:07 ПОДІЇ

«Можемо починати нове життя з нуля!» – родина бойового медика 3-ї ОШБр про ініціативу очільника Закарпаття та меценатів забезпечити їх житлом.

Олександр та Марина родом із міста Суми. На Закарпатті вони вперше, але тепер наш край стане для них новим домом. Сюди разом з двома дітками вони переїхали у нову квартиру, яку за сприяння Віктора Микити - голови Закарпатської ОДА та Патронатної служби Азову передали ветерану меценати Олексій Баранюк і Віталій Коціпак. Питання житла завжди актуальне, і тут ми повинні підтримати державу, ресурс якої спрямований на забезпечення обороноздатності.

Олександр Свистун – бойовий медик 3-ї ОШБр. Після важких поранень, отриманих у бою проти російських терористів, пройшов протезування та перебуває на реабілітації. Наш обовʼязок – підтримати героя, допомагати його родині та надати можливість повернутися до нормального життя.

Зараз родина у приємному захваті від нового міста і нової квартири: Олександр тішиться мальовничою природою Закарпаття та планує риболовлю, дружина Марина складає туристичний маршрут Ужгородом та чекає на цвітіння сакур, а старший син готується до навчання у школі.

Кожен підприємець та громади краю розуміють, що ми зобов’язані життям нашим захисникам, тож пошук ресурсу на забезпечення їх гідним житлом – найменше, що ми в тилових регіонах можемо зробити. Щиро вдячні всім за важливу ініціативу!

Все буде 4.5.0.

Для наших героїв – найкраще!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат