Віктор Микита під час робочої поїздки на Виноградівщину відвідав підприємство легкої промисловості

14.02.2024 18:48 ПОДІЇ

 

Під час робочої поїздки на Виноградівщину відвідав компанії, які забезпечують робочі місця та податкові надходження до бюджетів громад, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Зокрема, побував на німецько-українському підприємстві «Сандерс-Виноградів», яке функціонує на Закарпатті понад 25 років. Тут працює майже 300 висококваліфікованих робітників, котрі отримують гідну заробітну платню. Водночас підприємство сплачує більш ніж 10 млн грн податків до місцевого бюджету, що є надважливим для функціонування громад в умовах воєнного стану.

ТОВ «Сандерс-Виноградів» виготовляє постільну білизну, подушки й інший асортимент, пов'язаний зі створенням домашнього комфорту, який експортує в різні країни світу.

У межах візиту поспілкувався з керівництвом та працівниками підприємства. Основною проблемою для його розвитку є нестача кваліфікованих спеціалістів. У компанії з понад 130-річною історією великі плани щодо збільшення обсягів виробництва, однак зараз це питання ускладнене.

Будемо допомагати вирішити його. Ця проблема торкнулася багатьох підприємств краю, тож стратегічно необхідним є забезпечення потрібної кількості працівників для збереження сталої роботи сектору економіки.

Для всієї країни й Закарпаття, зокрема, надважливо зберегти економічний потенціал, який забезпечує життєдіяльність та обороноздатність держави. Кожен повинен допомагати захисникам або тим, хто їм допомагає.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат