Мирослав Білецький відвідав релоковане з Київщини підприємство, яке виробляє косметику

17.10.2024 19:56 ПОДІЇ

 

Почати все спочатку буває не так просто, але іноді це унікальний шанс і зміни на краще. Так сталося у засновників ТОВ «Моні» - релокованого з Київщини підприємства, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

- Компанія на українському ринку працює вже понад 8 років і випускає понад 200 видів найменувань косметичної продукції під чотрима брендами: Tsukerka, Функціональна косметика Sane, Scalp та Splash.

У межах ініціативи Президента України «Діалог влади та бізнесу» відвідав підприємство, поспілкувався із керівництвом та працівниками, оглянув потужності. На виробництві є високотехнологічне обладнання, власна лабораторія для перевірки якості сировини та продукції. Компанія також має провідних партнерів, у мережах яких реалізовують косметику. Серед них Епіцентр, Простор, Єва, Варус, Новус, Шик і Блиск, Розетка, аптеки 911 та багато інших.

Підприємство релокувалось до Ужгорода у 2022 році і за цей час значно розширило виробництво. Сьогодні тут працює 33 фахівці, серед них і ВПО. Керівництво на стадії фінальних домовленостей про вихід на закордонний ринок, адже продукція відповідає європейським стандартам.

Зазначу, що вже 130 товарів зі згаданих 4 брендів ТОВ «МОНІ» зареєстровані у програмі «Національний кешбек», що є однією зі складових політики «Зроблено в Україні». Тобто українці, підтримуючи вітчизняного виробника, мають можливість повернути 10% вартості продукції.

Вкотре почув про проблему кваліфікованих кадрів, котру відчувають більшість підприємців краю. У цьому контексті була важливою зустріч бізнесу та освіти, тепер спільно розглядаємо можливості залучити до практики з подальшим працевлаштуванням у компанії студентів, передусім майбутніх хіміків.

Було відрадно чути, що підприємство не планує покидати Закарпаття навіть після завершення війни. Адже унікальне розташування, логістика, близькість до країн ЄС відкривають для компанії нові можливості та сприяють розвитку.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат