2 мільярди 695 мільйонів гривень виділять для розбудови пунктів пропуску на Закарпатті

07.02.2021 12:50 ПОДІЇ

План заходів з облаштування пріоритетних пунктів пропуску на 2021–2023 рр затвердили на засіданні Урядового комітету з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, міжнародного співробітництва, культури, молоді, спорту та інформаційної політики, у якому взяв участь голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков.

Уперше за роки незалежності України Закарпаття отримає рекордну суму на розвиток прикордонної інфраструктури – 2 мільярди 695 мільйонів гривень. Ці кошти передбачені, щоб розбудувати 9 пунктів пропуску.

«Програма розвитку і розбудови прикордонної інфраструктури – просто життєво необхідна для Закарпаття! Ми довго чекали на цей проєкт, і сьогодні, нарешті, отримали чудовий позитивний результат», –   прокоментував затвердження плану голова облдержадміністрації Анатолій Полосков.

Протягом 2021–2023 рр. в Україні планують розбудувати 35 пунктів пропуску, 9 із них – на території Закарпатської області, тобто майже 25% від загальної кількості. Згідно з розпорядженням Кабінету міністрів, на реалізацію цього амбітного проєкту в Україні загалом планують виділити майже 10 млрд грн. За ці гроші: реконструюють, модернізують, технічно переоснастять 25 КПП; 5 - побудують на місці уже існуючих застарілих; 5 - зовсім нових.

Пресслужба Закарпатської ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат