Управління водних ресурсів Тиси за грант купило позашляховик «Skoda Kodiaq» у найдорожчій комплектац

10.05.2020 17:09 ПОДІЇ

Басейнове управління водних ресурсів річки Тиса (Ужгород) Державного агентства водних ресурсів України 30 квітня за результатами тендера замовило ТОВ «Форвард автоцентр» автомобіль підвищеної прохідності «Skoda Kodiaq» за 1,60 млн. грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

В автосалонах «Skoda Kodiaq» у найдорожчій комплектації «Style» продають за 1,11 млн. грн., у базовій комплектації можна придбати за 757 тис. грн. Однак   у водному господарстві захотіли, щоб на автомобілі було багато різних функцій.

Автомобіль матиме подушки безпеки, захисні шторки безпеки спереду та позаду, оббивку сидінь — Suedia, світлодіодні фари головного світла з функцією поворот, комфортну телефонію (WLAN+rSAP+LTE), технологію SmartLink+, бездротове RSE «APP», Infotainment Online та інше.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Закарпат-Авто» Сергія Ремеза, чия пропозиція була вищою на 2 тис. грн. Очікувана вартість склала 1,20 млн. грн.

Варто зазначити, що придбання автомобіля підвищеної прохідності здійснюється без залучення коштів державного бюджету України. Джерело фінансування — цільові грантові кошти Проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу «SAFETISZA».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат