Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.05.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 20 травня. Прямуйте до своєї мрії й не зупиняйтеся ні перед чим. Нехай аромат ранкової кави наповнює оселю й додає впевненості у всіх майбутніх справах. Затишного ранку, успішного старту й бажаних звершень!

Цитата дня: Ти живеш у своїх вчинках, а не в тілі. Ти - це твої дії, і немає іншого тебе.   (Антуан де Сент-Екзюпері "Маленький принц")

20 травня в Ужгороді температура повітря вдень 19-23°. Майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися.
Народний прогноз погоди
: День памяті преподобного Іоанна Зедазнійського, мученика Фалалея і преподобного Ніла Сорського. Погоду в цей день визначає місяць: якщо він ріжками донизу - на тепло, а якщо червоний - на дощ. Якщо під час заходу сонячний диск був більше звичного і більш червоним, наступного дня можна очікувати вітряної погоди без дощу.


За православним календарем 20 травня ІМЕНИНИ відзначають Авив, Акакий (Акатий, Акат), Антон (Антоній), Давид (Давид), Зенон, Іван (Іоанн), Илиократ, Ілля (Илия), Йосип (Осип), Ісі (Иессей), Исидор (Сидір), Михайло, Никома, Нил, Пахом (Пахомий), Пирр, Степан (Стефан), Фадей (Фаддей) і Шио.


Сьогодні також:

• День банківських працівників України.
• День українських героїв



Цей день в історії

1498 — португальський мореплавець Васко да Гама досягнув Індії.
1784 — підписано Версальський мир, що завершував війну між Францією, Англією та Голландією
1809 — Відкрилось Київське народне чоловіче училище, що потім стало школою № 75, однією з найстаріших шкіл Києва.
1873 — Леві Штраус випустив на ринок блакитні джинси.




Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї?

Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 8 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».
21 травня — концерт Dwight Trible (США). Поч. о 19.00.

Доміон
До 24 травня — «Світ забуття». Поч. о 12.00,   14.10, 16.20, 18.30, 20.40 та 22.50.

Облмуздрамтеатр
20 травня — «100 тисяч». Поч. о 18.00.

Галерея «Ужгород»  
22—23 травня — виставка-ярмарок «Книга-Фест — 2013».
Виставка живопису Лесі Приймич.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
21 травня — відкриття персональної виставки Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Філармонія
20 травня — концерт фортепіанної музики лауреата міжнародних конкурсів Поліни Сасько (Київ). У програмі твори Ф. Шопена, Р. Шумана, С. Рахманінова, М. Степаненка. Поч. о 18.00.


Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
19 травня — акустичний концерт львівського гурту «Illusions». Поч. о 19.00.
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні день буде сповнений несподіванок і сюрпризів. Випадкове знайомство може привести до серйозних змін у роботі. Не варто пропускати прихильність авторитетної особи, використовуйте цю можливість для своєї вигоди. У другій половині дня вам варто проявити толерантність до колег по роботі. Спробуйте закрити очі на недоліки оточуючих людей, щоб не псувати настрій.
Телець. Ранок може пригнітити вас своєю напруженою суєтою. Не сприймайте образливі вислови серйозно, адже у когось може бути просто поганий настрій. Незважаючи на складний початок, день буде вдалим для ділового спілкування. Започаткована співпраця принесе чудову перспективу. Вам не слід реагувати на провокації з боку конкурентів. Залишаючись у спокійному стані, ви досягнете цілей.
Близнюки. Вранці ваша запальність і грубість можуть не лише зіпсувати настрій, але і спричинити серйозний конфлікт. Вам не варто переносити своє невдоволення на оточуючих. У другій половині дня вам допоможе впоратися зі справами новий співробітник. Щоб підняти настрій і зняти стрес рушайте на процедури до спа-салону. Будь-які косметичні процедури сьогодні будуть ефективними.
Рак. Погане самопочуття і слабкість можуть негативно відобразитися на вашій робочій активності в першій половині дня. Намагайтеся нікуди не поспішати. Удача вам посміхнеться, якщо ви йтимете за течією життя. Розмова з керівництвом принесе вам моральне задоволення. Вільний час найкраще присвятити спілкуванню з приємними людьми.
Лев У першій половині дня будьте уважні при водінні автомобіля. Далеких поїздок сьогодні краще уникати. Нервова напруженість може негативно вплинути на ваші дружні стосунки з колегами. Не варто говорити про недоліки інших, краще підкресліть свої гідності і переваги. Сьогодні вам доведеться стати зразком для приклада нижчих колег. Вечір проведіть на свіжому повітрі.
Діва. День буде наповнений рутиною і одноманітною роботою. Вашу педантичність гідно оцінять оточуючі. Суспільне визнання ваших професійних заслуг підвищить репутацію. Вам слід відмовитися від спілкування з негативно мислячими людьми, які вселяють сумніви і невпевненість. Вільний час варто присвятити улюбленому захопленню.
Терези День буде насичений новими знайомствами і незапланованими контактами. Намагайтеся не відволікатися від наміченого робочого курсу. Все, що ви сьогодні встигнете зробити, принесе фінансову вигоду. Щоб прискорити потрібні вам ділові процеси, проявіть чарівність і ввічливість. Важлива не інформація, а спосіб її подачі. Намагайтеся, щоб ваш зовнішній вигляд відповідав респектабельному статусу.
Скорпіон День буде сповнений новими контактами і новими завданнями. Вам не слід нічого планувати. Довіртеся течії обставин, і вам вдасться спіймати удачу за хвіст. У другій половині дня не варто покладатися на допомогу колег. Щоб зробити краще за всіх, зробіть це самостійно. Вільний час варто присвятити отриманню нових відчуттів і приємних вражень.
Стрілець. Сьогодні ви ризикуєте втратити гроші. Обережно ставтеся до будь-яких авантюрних ситуацій і легкої наживи. Вам слід присвятити день самоосвіті і підвищенню професійної кваліфікації. Порада авторитетного професіонала допоможе виявити недоліки в роботі. У другій половині дня вам слід звернути увагу на особисті стосунки. Ваш партнер страждає від браку уваги.
Козеріг Сьогодні навколо вас розвиватимуться різноманітні інтриги з боку заздрісників. У результаті негативна інформація підвищить вашу репутацію в очах впливової особи і принесе фінансове збагачення. У другій половині дня вам слід приділити увагу домашнім клопотам. Ваша допомога по господарству буде високо оцінена коханою людиною. Увечері рушайте в гості до знайомих.
Водолій. Сьогодні вас переслідуватимуть конфліктні ситуації з протилежною статтю. Намагайтеся уникати спілкування зі співробітниками бюрократичних інстанцій. Вам слід контролювати свій емоційний стан, інакше це відіб'ється на роботі серцево-судинної системи. Зняти нервову напругу допоможуть відвари трав і гомеопатія. Боротьба з власними емоціями буде закінчена, якщо ви прислухаєтеся до поради друга.
Риби Сьогодні вам належить справити гарне враження на важливого ділового партнера. Змініть стратегію своєї поведінки, навчіться слухати співрозмовника уважно. Наполегливість і спроба переконань не принесуть вам гарного результату. У другій половині дня вам належить серйозно попрацювати, щоб виконати поставлені робочі завдання. Увечері лягайте спати раніше.



А зараз — усміхніться :)


Українець і американець стоять в туалеті біля пісуарів. Українець, зробив свою справу і попрямував до виходу. Американець йому вслід:
- А у нас в Америці після туалету руки миють.
- А у нас в Україні на руки не пісяють.


Я людина скромна, тому прес з кубиками ховаю під жирком.


Вчителька біології доводить учням шкоду алкоголю. Бере черв'яка, кидає в стакан зі спиртом
- Той здох.
Кидає черв'яка в склянку з водою - той живе.
- Діти, який висновок з цього можна зробити?
Вовочка:
- Якщо пити спирт, то глистів не буде!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат