Балогівці завалили фінансування районів організовано по команді

admin 17.05.2013 16:27 ПОДІЇ

Як ми вже повідомляли, фракція Балоги в облраді Єдиний Центр заблокувала питання змін до бюджету, через що райони області не отримали такого необхідного фінансування на ремонт та реконструкцію об'єктів соціальної сфери.

Сьогоднішнє пленарне засідання обласної ради відзначилося дискусіями навколо голосування щодо змін до бюджету на 2013 рік. Вільні залишки бюджету депутатам ради обласна адміністрація запропонувала розподілити на ряд об’єктів у районах, які потребують дофінансування на реконструкцію та ремонт.

Депутати фракції Єдиний центр не підтримали запропонований проект, посилаючись на те що, їхні пропозиції стосовно змін до бюджету не були враховані.

Як тільки дійшла черга до голосування за зміни до бюджету, керівники фракції Єдиного центру почали подавати своїм однопартійцям знаки, що були більш ніж однозначні: не голосувати. Тож, як помітно на фотографіях, єдиноцентристи, зокрема, безпосередньо Оксана та Андрій Балоги, вийняли картки з електрони системи рада. Одна картка для голосування бездоглядно валялася на підлозі сесійної зали. Вочевидь, депутати від ЄЦ не сильно дорожать своїм правом голосу і місце знаходження картки будь-де чи будь у кого їх не дуже турбує.

admin

Коментарі :


17.05.2013 17:18 Я

Спрацювала рука Чечетова?То чому смолі пущати?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат