Балогівська фракція “зарубала” фінансування районів

rionews 17.05.2013 12:49 ПОДІЇ

У п’ятницю відбулося засідання сесії Закарпатської облради, на якому розглядався ряд важливих для області питань. Все проходило доволі гладко до тих пір, поки фракція Балоги “Єдиний центр” не захотіла голосувати за зміни до бюджету, згідно з якими райони могли отримати 14 мільйонів додаткового фінансування на ремонт та будівництво важливих соціальних об’єктів.

У процесі обговорення з’ясувалося, що балогівці просто образилися, що на деякі районні об’єкти, якими вони опікуються не виділено коштів. Це була абсурдна вигадка, яку спростували у своїх виступах як деякі депутати ради, так і присутній на сесії голова ОДА Олександр Ледида. Адже гроші виділялися не на конкретні об’єкти, а в цілому на рахунки органів місцевого самоврядування, а ради на місцях самі вирішували, як краще їх використати.
Коли депутати від фракції Балоги почали виправдовуватися, то просто вигадували якісь незрозумілі звинувачення і дійшли навіть до того, що нібито ОДА ігнорує співфінансування проектів із... чеським краєм Височіна. Згодом голова облради Балога, щоб якось уникнути глухого кута, банально оголосив перерву і проігнорував цілий ряд інших пропозицій депутатів.
Дійти компромісу не вдалося навіть під час перерви, відтак було прийняте рішення, перенести два найважливіші питання сьогоднішнього пленарного засідання на наступне. Мова йде про зміни до бюджету та регламент роботи сесії обласної ради. Ці два питання депутати розглядатимуть 31 травня.

rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат