Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.05.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 17 травня. Активно завершуйте робочий тиждень й плануйте вихідні. Нехай ароматне кавування буде приправленим солодкими емоціями. Відкривайте щось нове й корисне в цей день і нехай він буде вдалим. Приємного прокидання!

Цитата дня: Те, що ти хочеш і те, що тобі дійсно потрібно, - це зовсім не обов'язково одне і те ж. Пристрасть і примус - зовсім різні речі.   (Джоанн Харріс «Хлопчик з блакитними очима»)

17 травня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вранці місцями слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 22-27°, у горах місцями вдень 13-18° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вдень 25-27° тепла.


За православним календарем 19 травня ІМЕНИНИ відзначають Вакх, Варвар, Василь, Данакт, Денис (Дионисий), Дим, Димитрион, Донат, Іван (Іоанн), Илларион (Іларіон), Іов, Каллимах, Касян (Кассиан), Мамант, Месир, Михей, Пахом (Пахомий), Ферин.


Сьогодні також:

• Всесвітній день інформаційного суспільства
• День Конституції Норвегії
• День Конституції Науру



Цей день в історії

1928 — Муссоліні створив в Італії Службу доріг для будівництва перших у світі швидкісних автострад.
1934 — у нацистській Німеччині євреї позбавлені права на медичне страхування.
1934 — в Аргентині вийшов перший номер української газети «Наш клич».
1940 — фашисти захопили Брюссель.
1942 — Початок наступу німецьких військ під Харковом.




Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї?

жгород, пл. Поштова
18 травня — «Олімпійський день». Поч. об 11.00.

Амфітеатр
18 травня — рок-фест «UzhGoRock». Поч. о 17.00.



Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
18 травня — Міжнародний день музеїв. Поч. о 10.00. У програмі: фольклорний фестиваль шкіл естетичного виховання області, оглядові та тематичні екскурсії на тему «Закарпатське село в минулому і тепер», майстер-класи з лозоплетіння, вишивки, кераміки, бісероплетіння, плетіння з кукурудзяного листя, ярмарок-продаж творів декоративно-прикладного мистецтва, виступи фольклорних колективів, забави для малечі.
У виставкових залах:
Виставка творів Артура Тиводара «Credo».
Виставка дипломних робіт випускників ВП «Ужгородський факультет Київського Національного університету культури і мистецтв».
Традиційний народний одяг як прояв матеріальної культури гуцулів Рахівщини (виставка з фондової колекції музею).
Твори художньої різьби по дереву з колекції Івана Сільвая та Сіона Сільвая.
21 травня — відкриття персональної виставки Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Філармонія

Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 8 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».
21 травня — концерт Dwight Trible (США). Поч. о 19.00.
19 травня — музичний проект «Viva Verdi!». Поч. о 19.00.

Доміон
До 24 травня — «Світ забуття». Поч. о 12.00,   14.10, 16.20, 18.30, 20.40 та 22.50.

Облмуздрамтеатр
20 травня — «100 тисяч». Поч. о 18.00.

«Бавка» (пл. Театральна)
19 травня — дивовижна історія «А де ж п’яте?» (Б. Апрілов). Поч. об 11.00 та 13.00.


Галерея «Ужгород»  
22—23 травня — виставка-ярмарок «Книга-Фест — 2013».
Виставка живопису Лесі Приймич.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
19 травня — акустичний концерт львівського гурту «Illusions». Поч. о 19.00.
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні на вас чекає напружений день, тому намагайтеся раціонально використовувати свої сили. Вам доведеться боротися за місце під сонцем. Відстоюйте свої інтереси, не зважаючи ні на що. У другій половині дня у вас з'явиться надійний союзник серед колег, який допоможе впоратися зі справами. Присвятіть вільний час прогулянці на свіжому повітрі по парку або в лісі.
Телець. Вам належить подолати безліч перешкод, щоб впоратися з робочими завданнями. Намагайтеся прислухатися до порад колег. Спільна робота з однодумцями збільшить вашу продуктивність. Використання інновацій в організації робочого процесу принесе користь. У другій половині дня постарайтеся знайти час для сім'ї.
Близнюки. Вам слід відволіктися від рутинної роботи і зайнятися налагодженням нових ділових контактів. Креативність мислення і нестандартний підхід до вирішення ділових питань будуть досить результативними. Вам не варто приймати близько до серця критику колег. Впевненість у своїх силах і наполегливість допоможуть подолати всі труднощі. Увечері для вас будуть особливо корисними водні процедури і релаксація.
Рак. Вам варто проявляти активність і відстоювати свою точку зору, щоб зберегти репутацію. Намагайтеся відразу гамувати будь-які негативні наміри заздрісників і недоброзичливців. У другій половині дня вам доведеться виступити в ролі миротворця. Суперечку між колегами буде вирішено завдяки вашому почуттю гумору. Увечері вам слід зайнятися освоєнням нових знань.
Лев Вранці на вас чекає сімейний конфлікт, який може порушити ваші ділові плани. Намагайтеся перенести всі важливі справи, щоб не зіпсувати результат довгої роботи. У другій половині дня вам доведеться зайнятися паперовою роботою, яка може відняти більше часу, ніж ви плануєте. Уникайте розбіжності з колегами, щоб не розпалювати атмосферу. Увечері згладити домашній конфлікт допоможе порада старого друга.
Діва. У першій половині дня вам слід проявити підвищену уважність при роботі з документами. Можуть виникнути складнощі бюрократичного характеру. Намагайтеся правильно розподілити свої сили. Очікувана допомога від колег може не принести бажаного результату. Вільний час вам краще витратити на спілкування з друзями. Невелика вечірка в колі приємних людей підніме ваш настрій.
Терези У першій половині дня вам слід направити всі свої сили на вирішення фінансових питань. День буде особливо вдалим для укладання нових угод і початку довгострокового співробітництва. Вигоду принесе співпраця з конкурентами. Настав час об'єднати зусилля зі своїми опонентами, щоб отримати більше вигоди. У другій половині дня вам слід приділити увагу профілактиці хронічних захворювань.
Скорпіон Сьогодні на вас чекає вдалий і плідний день. Особливо ефективний період для працівників торгівлі і фахівців в області продажів. Ваші професійні переваги відзначить важлива особа, яка допоможе в реалізації ваших ідей. Нові контакти принесуть вам гарну вигоду і стабільний прибуток. Намагайтеся не судити про людей поверхово. Людина з вашого минулого допоможе в досягненні важливих робочих цілей.
Стрілець. Вам слід відволіктися від рутинної роботи і зайнятися налагодженням нових ділових контактів. Креативність мислення і нестандартний підхід до вирішення ділових питань будуть досить результативними. Вам не варто приймати близько до серця критику колег. Впевненість у своїх силах і наполегливість допоможуть подолати всі труднощі. Увечері для вас будуть особливо корисними водні процедури і релаксація.
Козеріг Козерогам слід приділити увагу своїй зовнішності. Пам'ятайте, що перше враження можна справити лише один раз. Сьогодні ваша чарівність принесе успіх у будь-яких переговорах. Вам слід отримати якомога більше інформації про своїх партнерів. У другій половині дня на вас чекає додатковий прибуток від співпраці з новими партнерами, постарайтеся використовувати гроші раціонально.
Водолій. Вранці вам варто відмовитися від поїздок автомобілем, скориставшись громадським транспортом. Вам слід перенести важливі зустрічі на другу половину дня. Від спілкування з опонентами краще відмовитися, інакше ваша репутація може постраждати. Намагайтеся встигнути виконати всі поставлені завдання до кінця робочого дня. Вільний час вам доведеться присвятити вирішенню ділових питань, це принесе вигоду.
Риби День буде насичений різноманітними інтригами і створенням пліток навколо вас. Заздрісники серед колег спробують підірвати ваш авторитет. Вам не слід вступати в конфронтацію, щоб не роздмухувати конфлікт. Краща стратегія - ігнорувати провокації з боку недоброзичливців. У другій половині дня вийти зі складної ситуації вам допоможе захист із боку керівництва. Справедливість буде на вашому боці, якщо ви займете позицію спостерігача.




А зараз — усміхніться :)

- Я не можу заснути
- Порахуй баранів...
- Вася, Рома, Микола...


- Здивуй мене.
- Мене нема Вконтакті.


У зоопарку:
- Тато, щось ця горила дуже злісно на нас подивилася ...
- Спокійно, синку - це ще тільки каса.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат