На Закарпатті регіональна координаційна група АТЦ провела чергове антитерористичне навчання

admin 25.04.2013 16:18 ПОДІЇ

25 квітня ц.р. координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Закарпатській області провела планове командно-штабне антитерористичне   навчання на особливо важливому об’єкті електроенергетики – електропідстанції «Мукачево».

У навчанні взяли участь керівники регіональних управлінь   СБ України, МВС України, Держаної служби з надзвичайних ситуацій, Пенітенціарної служби, представники ВВ МВС України, Чопського та Мукачівського прикордонних загонів, Мукачівської гірсько-піхотної бригади та органів державної влади.
«Зважаючи на специфіку географічного розташування нашої області, протидія можливим терористичним загрозам на особливо важливих об’єктах є пріоритетом діяльності усіх правоохоронних органів та влади», – наголосив перший заступник начальника Управління СБ України в Закарпатській області Віктор Любенков.   Увагу учасників навчання було акцентовано на необхідності вдосконалення сил і засобів усіх регіональних суб’єктів боротьби з тероризмом, підвищення   ефективності заходів з протидії можливим терористичним проявам на об’єктах критичної інфраструктури.
Під час заходів відпрацьовано алгоритм дій при виникненні можливих терористичних загроз та захист населення від їхніх негативних наслідків.
Прес-центр СБ України

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат