У головного міліціонера Мукачева — новий заступник

admin 25.04.2013 12:26 ПОДІЇ

24 квітня заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник представив особовому складу Мукачівського міськвідділу міліції нового заступника начальника-начальника кримінальної міліції підполковника Дмитра Чебана.

Дмитро Михайлович Чебан народився 12 червня 1978 року в м.Волгоград Російської Федерації. Свою службу в органах внутрішніх справ розпочав з вересня 1995 року, вступивши до Львівського інституту внутрішніх справ. По закінченню вищого навчального закладу у 1999 році призначений на посаду оперуповноваженого відділення по боротьбі з організованими злочинними угрупуваннями УБОЗ УМВС України в Чернівецькій області, у 2001 році став старшим оперуоповноваженим цього ж відділу. У 2005 році здобув другу вищу освіту, закінчивши Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.
У цьому ж році Дмитра Михайловича призначають на посаду першого заступника начальника відділу- начальника кримінальної міліції Шевченківського районного відділу УМВС України в Чернівецький області. У грудні 2007 року він очолює блок кримінальної міліції в Першотравневому районному відділі міліції Чернівецької області. У 2010 році стає начальником кримінальної міліції Бориспільського МВ ГУМВС в Київській області. З квітня перебував у розпорядженні УМВС України в Закарпатській області.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат