Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 22.04.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 22 квітня. Нехай ваш ранок буде приємним та ароматним з філіжанкою улюбленої кави. Будьте в курсі найважливіших справ і приймайте лише правильні рішення. Легкого початку робочого тижня, бажаних людей навколо, а також бадьорого прокидання!

Цитата дня:   Що може дати одна людина іншій, крім краплі тепла? І що може бути більше цього?   (Е. М. Ремарк "Тріумфальна арка")

Сьогодні в Ужгороді температура повітря + 18, +22. В Ужгороді хмар на небі спостерігатися в цей день не буде, погода лишатиметься ясною до пізнього вечора. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: У цей день вшановується пам'ять святого мученика Вадима, архімандрита. У давнину у цей день розпочинався вигін худоби в поле. У селян була традиція 22 квітня обходити джерела і проговорювати: "Підземна водиця, відкриваємо тобі шляхи зовнішні". Наші пращури помітили, що можна очікувати сухого літа, якщо до цього дня ще не встановилась стабільна тепла погода.


За православним календарем 22 квітня ІМЕНИНИ відзначають Авдиес, Вадим, Дисан, Евпсихий, Мариав.



Цей день в історії

1967 — Гурт «Pink Floyd» уперше потрапила в англійський хіт-парад з піснею «Arnold Layne».
1967 — у Греції шляхом збройного перевороту до влади прийшла хунта «чорних полковників».
1968 СРСР, Великобританія і США підписали в Москві Угоду про порятунок космонавтів, повернення космонавтів, повернення об'єктів, запущених у космічний простір
1969 — У Г'юстоні вперше проведена вдала операція з трансплантації людського ока
1970 — У США вперше у світі відбулося святкування Дня Землі


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Художній музей імені Бокшая
До 5 травня — виставка «Графічне мистецтво Закарпаття ХХ століття».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 25 квітня — «ОЗ: Великий та   могутній». Поч. о 12.00, 14.20 та 18.30. «Даю рік»  
Поч. о 16.40 та 22.50. «Кохання – це все, що тобі потрібно». Поч. о 20.50.

Філармонія
До 25 квітня — Міжнародний фестиваль «Музика без кордонів».
22 квітня — концерт джазового гурту «Art Prestige» Івано-Франківської обласної філармонії. Керівник Арсен Бучинський, солістка Наталія Шевченко (вокал) Поч. о 18.00.

Ужгород (пл. Театральна), Мукачево (пл. Миру)
Щонеділі — безкоштовні відкриті екскурсії містом. Поч. о 14.00.


Галерея «Ужгород»  
Ретроспективна виставка Одарки Долгош
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

«Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
23 квітня — презентація другого альбому гурту Rock-H «Отава». Поч. о 20.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Обласний будинок профспілок (вул. Руська, 3)
До 22 квітня — виставка природної макрофотографії «Краса паралельного світу».

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні саме час гарно попрацювати. Навіть якщо ви вирішите розслабитися, обставини або люди втягнуть вас у свої проблеми, і доведеться напружуватися. Не забувайте відпочивати, бо через втому можете захворіти. Сьогодні можете з азартом взятися за роботу, яка обіцяє вам хороший заробіток. Але азартність може перейти в агресію, якщо вас смикатимуть і відволікатимуть, на ваш погляд, через дрібниці. Контролюйте себе, ви теж не завжди праві.
Телець. Сьогодні за інерцією після вихідних у вас немає бажання трудитися, і ви вигадуватимете приводи, щоб нічого не робити. Але у вас це не вийде, бо оточуючі будуть напружувати вас, і відмовки не допоможуть. Справи, що були відкладені раніше, потрібно починати доробляти. Чоловіків на роботі не залишить у спокої керівництво, а жінок - члени сім'ї.
Близнюки. Сьогоднішній день для вас буде емоційно напруженим. Можливо, ви будете конфліктувати з членами своєї сім'ї через домашні недоробки, з дітьми - через невивчені уроки. Краще стриматися від бурхливого вираження свого невдоволення, завтра ви на все подивитеся вже іншими очима. Свою негативну енергію використовуйте на фізичну працю - і нерви заспокоїте, і користь буде.
Рак. Сьогодні вам особливо гарно вдаватиметься робота, пов'язана з посередництвом, контактами з людьми. Можливі численні поїздки по справах. Хто хоче отримати потрібну інформацію, скористайтесь сьогоднішньою сприятливою ситуацією. На будь-яке питання ви знайдете відповідь, потрібно лише обов'язково докласти зусилля, купити газету або журнал, зайти в інтернет або зателефонувати компетентному товаришеві. Стукайте - і вам відкриється.
Лев Після численних витрат прийшов час попрацювати. Будь-які ваші зусилля на ниві заробляння грошей принесуть результат. Бізнесменам можна починати нові проекти, тільки потрібно бути дуже уважними при укладанні договорів, угод. Досвідчені юристи допоможуть уникнути юридичних помилок. Партнери мають бути старими і перевіреними. Якщо все ж таки доведеться мати справу з новими, звертайте увагу на дрібниці, вони вам підкажуть ступінь їхньої надійності.
Діва. Сьогоднішній день порадує вас тим, що ви потрапите сьогодні в потрібний час і в потрібне місце. Скористайтеся тим, що вітер дме у ваші вітрила, головне не смикатися і не переламувати ситуацію, а плисти за течією. Не намагайтеся догодити начальству, все одно воно буде незадоволене, як би ви не старалися. Орієнтуйтеся на себе і побудьте сьогодні егоїстом.
Терези Розібравшись у собі психологічно, сьогодні ви маєте час попрацювати з тілом. Незважаючи на понеділок, можна починати займатися зарядкою, фітнесом, здоровим способом життя або завести собі на роботі новий розпорядок дня. Ви працюватимете ефективніше, якщо будете періодично дозволяти собі «перекур». Будь-які зміни, що стосуються вас особисто, будуть знаходити розуміння і підтримку оточуючих.
Скорпіон Сьогоднішній день буде сприятливим для роботи з новою інформацією, яку ви легко знайдете в інтернеті, або вам допоможуть її знайти друзі. У всіх справах сьогодні ви можете розраховувати на допомогу друзів. Для просування по кар'єрних сходах або розвитку і розширення бізнесу ви можете використовувати свої природні здібності управління людьми. Якщо ви гідні цього, то можете розраховувати на несподівану, таємну допомогу.
Стрілець. Сьогоднішній день ви присвятите напруженій роботі. Не все виходитиме, і це може викликати невдоволення собою та іншими, краще стриматися і перетерпіти, все незабаром минеться. День загрожує конфліктами з близькими, ваша зайнятість на роботі породжує їхнє невдоволення. А ви, в свою чергу, своє роздратування можете скидати на них, чіпляючись через дрібниці.
Козеріг Сьогодні ви можете на ділі спробувати реалізувати свої нові задумки. Але ви маєте продумати будь-які кроки і врахувати будь-яку дрібницю. Якщо ви розширюєте бізнес або впроваджуєте щось нове, потрібно робити це обережно, не поспішати і не тиснути, як ви вмієте. Повільно піднімайтеся зі сходинки на сходинку, зміцнюючись на кожному рівні.
Водолій. Сьогодні на роботі ви можете зіткнутися з непокорою підлеглих, якщо ви самі в підпорядкуванні - вами може бути невдоволено начальство. Екстрим на роботі забезпечений. Щоб уникнути цього, скористайтеся своїм умінням жартувати і переводите напругу в гумор, або навіть сатиру. Всі напружені ситуації допоможуть вам побачити себе з боку, будьте самокритичні і спробуйте щось змінити в собі, щоб ситуації не повторювалися.
Риби Сьогодні ой як не хочеться працювати, а що робити? Якщо не примусите себе самі, то хтось це неодмінно зробить за вас, але тоді це буде болісно і прикро. Дотримуючись певного порядку режиму, можете потихеньку розгойдатися, і все у вас вийде. День не дуже сприятливий для здоров'я, якщо намітили похід до лікаря - в самий раз. Не намагайтеся шукати світило в медицині - їм теж властиво помилятися, сьогодні вам швидше допоможе дільничний лікар.


А зараз — усміхніться :)

"Середній палець" - 150 років на ринку миттєвих повідомлень


А хочеш доведу що ти осел ??
- Ага !!
- Скажи Ііаа..
- ...Не скажу...
- Бач, осли завжди вперті !!



- У мене вуха великі?
- Ні...
- Зуби криві?
- Ні...
- Тоді яка я тобі зая?!

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат