Олександр Ледида: До Пасхи проблемні ділянки автошляхів місцевого користування треба відремонтувати

admin 18.04.2013 16:23 ПОДІЇ

За кілька тижнів ямковий ремонт планують завершити і в Ужгороді. Про це працівники дорожніх служб доповіли керівнику області. У   четвер, 18 квітня, Олександр Ледида ознайомився з ходом ремонтних робіт на об’їзній автодорозі у напрямку від Ужгорода до Перечина.

Чистять, фрезують, обробляють бітумом та укладають асфальт – до ремонту приступили на дорозі Ужгород – Перечин – Львів. Працюють другий день. Про «маршрут» ремонтів розповів головний дорожник краю Василь Маркович:
– Це ділянки доріг Мукачево – Сільце – Хуст – Тячів – Рахів, Мукачево – Берегово – Лужанка, плануємо також зробити під’їзди до кордонів та всіх райцентрів. Якщо вчасно отримаємо кошти, постараємось пройти ще й дороги Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я і розпочати роботи на ділянці Берегово – Вілок – Дяково.
Уже приведено до ладу (за винятком 2 км) закарпатську частину магістралі Київ-Чоп. А ще працюють на місцевій мережі доріг – у напрямках Підгорб – Часлівці – Ратівці – Сюрте, почнуть роботи також на ділянці Іршава – Залужжя. Загалом, до Великодніх свят відремонтувати планують більше 600 км доріг області. На це потрібно щонайменше 8 млн. грн.
– До Пасхи проблемні ділянки автошляхів місцевого користування треба відремонтувати. Розумію, що існують перебої з фінансуванням, але знайти гроші – наше завдання. Від Вас вимагається максимально швидко, із залученням всієї техніки, та головне – якісно, відремонтувати дороги. Це сьогодні питання номер один, - наголосив керівник області Олександр Ледида.
Сьогодні ж нарешті розпочали ремонтувати вулиці обласного центру. Роботи наразі ведуться на в’їзді до Ужгорода, по вулиці Гагаріна. Щодня, за сприятливих погодних умов, лататимуть 70-80 метрів ям:
– Працюватимемо у напрямках вулиць Горького, Станційної, площі ім. Кірпи, Берчені, Закарпатської, Загорської, 8-го березня – це найбільш проблемні на сьогодні ділянки у місті, - розповів керівник робіт, директор   ужгородського КШЕП Іван Довбак.
Капремонт також планують здійснити по Капушанській та Легоцького. Як розказав Іван   Довбак, його комунальне підприємство виконає ремонтних робіт на 400 тис. грн., інше, за результатами тендеру, відремонтує ужгородські дороги ще на 1,7 млн. грн.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат