Підприємство на Тячівщині ухилилося від сплати 9,9 млн. грн податків

06.02.2024 19:07 КРИМІНАЛ

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати податків. До бюджету відшкодовано 9,9 млн грн.

Слідством встановлено, що у Тячівському районі службові особи заводу здавали в оренду приватним підприємцям складські приміщення.

Однак платежі від орендарів надходили не на рахунки заводу, а на одну з його філій. Крім того, частково орендна плата здійснювалася готівкою. Надалі ці кошти використовували для оплати різноманітних послуг для обох товариств. Водночас реальні прибутки заводу не відображались, податки не сплачувались.

Детективи БЕБ довели вину службових осіб в ухиленні від сплати податків. Наразі до державного бюджету забезпечено надходження 9,9 млн грн. Справу скеровано до суду.

Досудове розслідування за ч.2 ст.212 та ч.1 ст.212-1 КК України здійснювали детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області. Оперативний супровід – детективи відділу із стратегічного захисту економіки ТУ БЕБ у Закарпатській області. Процесуальне керівництво - прокурори Закарпатської обласної прокуратури.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат