Житель Хустщини вкрав електромотоцикл під час його купівлі

22.07.2024 12:48 КРИМІНАЛ

До поліції Виноградова звернувся закарпатець, який повідомив про викрадення його електромотоцикла. Потерпілий розмістив у Інтернеті оголошення про продаж свого транспортного засобу. Вже за кілька днів з ним сконтактував закарпатець, вони домовилися про зустріч.

У подальшому потенційний покупець наполіг на перевірці справності мотоциклу, сів за кермо та поїхав у невідомому напрямку.

В ході проведення ряду заходів співробітники кримінальної поліції встановили, що дорогою зловмисник не впорався з керуванням та впав. Після цього викрадений транспорт він помістив до мікроавтобуса, який на нього чекав неподалік, та втік.

Оперативники встановили, що до злочину причетний 21-річний мешканець села Заріччя Хустського району. Його швидко розшукали та затримали. Окрім цього поліцейські розшукали і сам викрадений мотоцикл, який найближчим часом буде повернуто потерпілому.

Фігурантові уже повідомили про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат