Правоохоронці затримали підозрюваного в умисному вбивстві ужгородки Габріелли Яцкович

13.01.2022 23:00 КРИМІНАЛ

Оперативники Головного управління Національної поліції у Закарпатській області розкрили вбивство 37-річної ужгородки, яка вважалася безвісти зниклою. Зловмисника, який позбавив жінку життя, затримали в процесуальному порядку.

12 січня, співробітники Управління карного розшуку поліції Закарпаття розкрили вбивство 37-річної ужгородки. Про те, що жінка не з’явилася на роботу та не реагує на дзвінки, повідомила її подруга 10 січня. Заявниця зазначила, що та не виходить на зв’язок уже кілька днів.

Слідчо-оперативна група поліції поспілкувалася з друзями, знайомими та сусідами розшукуваної та встановила попереднє коло можливих підозрюваних. Провівши ряд оперативних заходів, перевіривши всю доказову базу, правоохоронці вийшли на особу, яка могла бути причетна до зникнення дівчини.

Поліція почала перевіряти одруженого 30-річного чоловіка, який мав стосунки з потерпілою. Зібравши достатньо доказів його причетності до зникнення жінки, поліція провела обшук в її та його помешканнях. В будинку потерпілої виявили тіло з травмою голови. В будинку підозрюваного – особисті речі зниклої та документи.

Поліція за процесуального керівництва прокуратури затримала чоловіка та помістила до ізолятора тимчасового тримання. Зловмиснику повідомили про підозру, йому тепер загрожує до п’ятнадцяти років в’язниці.

Експертиза підтвердила насильницьку смерть жінки. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
__________________________

14 січня суд підтримав позицію прокурора Ужгородської окружної прокуратури та взяв під варту підозрюваного, без можливості внесення застави.

У суді чоловік розповів, що нібито вбив жінку, бо та погрожувала зателефонувати його колишній дружині, з якою він продовжував жити. При цьому підозрюваний не надав доказів того, що вбита його шантажувала.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат