Правоохоронці затримали розбійника з Нижньої Апші, який ухилявся від покарання

31.01.2021 11:00 КРИМІНАЛ

27 січня прикордонники Мукачівського загону на ПП Дякове затримали 42-річного громадянина України, підозрюваного у розбої (на фото зверху). Чоловік мав намір виїхати до Румунії, але під час прикордонного контролю спрацювала база даних правоохоронних органів.

Наступного дня мешканця села Нижня Апша передали поліцейським Тячівщини. В матеріалах слідства зазначено, що він напав на чоловіка на одній із вулиць Нижньої Апші. Безпричинно побив потерпілого, відібрав у нього гаманець зі значною сумою грошей, документи та мобільний телефон. Слідчі провели розслідування та скерували матеріали провадження до суду. Однак підсудний не з'являвся на судові засідання та переховувався на території різних областей України. Чоловіка було оголошено в розшук. Тепер розбійника судитимуть ще й за ухилення від суду.

Ще одного злочинця 27 січня затримали прикордонники Чопського загону. 38-річний громадянин Угорщини прямував пішки в Україну зі Словаччини через ПП «Малий Березний» (на фото знизу). Під час перевірки документів спрацювала база даних «Інтерпол». Виявилося, що угорець перебуває у міжнародному розшуку за злочини в Україні.   Зокрема чоловік ухилявся від кримінальної відповідальності "за відмивання коштів, здобутих злочинним шляхом". Правопорушника також передали співробітникам Національної поліції.

За інф. пресслужб ГУНП та ДПСУ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат