На Мукачівщині чоловік заподіяв смертельні поранення ножем своїй знайомій

18.11.2020 21:31 КРИМІНАЛ

За фактом умисного вбивства 36-річної жительки села Широке Хустського району, слідчі відкрили кримінальне провадження. У ході з’ясування обставин, виявилося, що до злочину причетний знайомий жінки.

17 листопада, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що вони здійснили виїзд до одного з будинків в селі Ракошино Мукачівського району, де виявили тіло жінки без ознак життя. При огляді померлої на тілі були наявні ознаки насильницькоі смерті, а саме ножові поранення у області грудної клітини.

Прибувши за викликом поліцейські встановили, що до умисного вбивства 36-річної хустянки причетний 59-річний односелець потерпілої.

Між жінкою та чоловіком виник побутовий конфлікт, під час якого останній наніс загиблій ножові поранення. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці.

Фігуранта злочину помістили до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом йому буде обрано запобіжний захід. За скоєне чоловікові загрожує 15-річне ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат