Лікар із Закарпаття гвалтував своїх паціентів поки вони були під дією препаратів

За інф. Віталія Глаголи та Закарпаття 24. 07.03.2024 22:17 КРИМІНАЛ

Лікар Іршавської лікарні, Ковач Юрій Степанович, на робочому місці надавав своїм паціентам препарати від яких вони або втрачали свідомість, або не могли зрозуміти, що відбувається навкруги.

Під час дії подібного препарату Ковач Ю.С. здійснював дії сексуального характеру стосовно паціента, які він фільмував на камеру власного телефону.

Під час процесуальних дій у нього знайшли декілька сотень інтимних фото та відео паціентів. Також, якщо жертва сексуальних втіх цього хворого покидька телефонувала йому, то в нього на заставці з'являлося фото жертви інтимного характеру, яку він робив раніше.

Про інцидент стало відомо на початку лютого, тоді ж лікаря було звільнено з медзакладу. Його викрив під час одного із таких вчинків колега. А після звернення одного з потерпілих до поліції було відкрито кримінальне провадження. У лікаря вилучили докази - 270 відео та фото.

Медику повідомлено про підозру за ч.1 та 2 ст. 153. Матеріали по даній справі готують для передачі до суду. Санкція статті передбачає позбавленням волі до семи років.

За інф. Віталія Глаголи та Закарпаття 24.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат