На Закарпатті з робочим візитом перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини Антал Хеізер

11.10.2023 17:27 ПОДІЇ

 

Наприкінці вересня Президент Володимир Зеленський прийняв вірчу грамоту від новопризначеного Посла Угорщини в Україні. Тож користуючись можливістю, привітав пана Антала Хеізера з призначенням на цю високу посаду й висловив сподівання на подальшу ефективну взаємодію та співпрацю в межах транскордонних, інвестиційних і гуманітарних ініціатив між Закарпаттям та регіонами сусідньої країни, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Поінформував Надзвичайного і Повноважного Посла Угорщини в Україні про поточну безпекову ситуацію, взаємодію з представниками угорської громади, спільні проєкти регіонального розвитку, допомогу захисникам та ВПО.

Зараз Україні потрібна підтримка країн ЄС для набуття повноцінного членства у євроспільноті та перемоги над російським агресором. Особливо ця підтримка важлива від наших сусідів, зокрема й від Угорщини. Тож висловив сподівання на зустрічні курси для взаємного всебічного розвитку.

Наприкінці зустрічі подякував угорському народу за безпрецедентну гуманітарну підтримку українців, яку надали наші партнери з початку повномасштабної війни.

ТЕГИ : Угорщина

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат