В Ужгороді чиновник Закарпатської облради вчетверте попався пʼяним за кермом

25.08.2023 12:07 КРИМІНАЛ

Мова йде про Мирона Гівчака, заступника начальника Управління спільною власністю територіальних громад Закарпатської обласної ради, - повідомив депутат міськради Ужгорода Віталій Глагола.

Його затримали після того, як він в Ужгороді на перехресті зачепив інше авто близько 16:50. Як виявилося, він вже був без водійського посвідчення - його поліцейські вилучили попереднього разу. Загалом чоловік попадався нетверезим у 2016, 2022 році, а також вже вдвічі цьогоріч.

Варто зазначити, що чоловік на місці тицяв патрульним посвідченням облради і намагався «порішати». Подути в драгер - відмовився.

У 2022 році Мирон Гівчак, будучи п'яним, влетів у авто ззаду. Але «порішав» у суді і винним визнали водія в якого він влетів, - повідомляє Віталій Глагола.

__________________________________________________

Начальник Управління спільною власністю територіальних громад Закарпатської обласної ради Антон Громовий у коментарі Віталію Глаголі підтвердив, що його заступника Мирона Гівчака залишать без роботи у структурі.

Він написав заяву на звільнення за згодою сторін після вчорашнього кермування автівкою в робочий час у стані алкогольного сп’яніння.

За його звільнення ще мають проголосувати депутати облради на найближчій сесії, але до того часу він теж не буде зʼявлятись на роботі - пішов у відпустку.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат