На Закарпатті збудують реабілітаційний центр для учасників війни

17.06.2022 11:07 ПОДІЇ

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

«Усвідомлюємо, що сотні , тисяч і військових, рятувальників, правоохоронців, цивільних потребують і потребуватимуть надалі підтримки, допомоги та реабілітації після пережитих жахіть війни, після поранень.

Закарпаття ж, як один із відносно найбезпечніших на сьогодні регіонів України, може стати осередком для відновлення постраждалих із усієї країни.

Будемо відверті, питання соціального захисту та реабілітації пацієнтів у комунальних закладах не були серед пріоритетних. Цей напрямок особливо не фінансувався, адже передусім потрібне було потужне обладнання і створення умов для лікування хворих відповідно до сучасних стандартів.

Після зустрічі з Міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком, який днями перебував із робочим візитом на Закарпатті, є бачення та усвідомлення затребуваності збудувати в області потужний сучасний центр реабілітації, який зможе надавати послуги з догляду, підтримки та відновлення пацієнтів (військових та цивільних) після недуги, оперативного втручання, травм тощо.

Для цього маємо всі передумови: розташування, безпечність, ландшафт та природні ресурси. Розпочинаємо підготовчі роботи на шляху до втілення цієї ідеї в життя», — написав Білецький на своїй В сторінці у Facebook.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат