Внутрішні вороги

29.05.2022 22:48 ПОЛІТИКА

Кум Путіна нардеп Віктор Медведчук, якому висунуто підозру в державній зраді та сприянні тероризму, розповів про схему виведення з державної власності частини магістрального нафтопродуктопроводу «Самара—Західний напрямок» для подальшого прокачування через нього дизельного пального.

Описуючи суть схеми, Медведчук деталізував роль у ній колишнього президента Петра Порошенка. А саме, що той, мовляв, не лише звернувся до Медведчука з проханням сконтактувати з керівництвом Росії, а й забезпечив прийняття необхідних рішень в усіх українських інстанціях.

Таким чином, Медведчук запевняє, що питаннями трубопроводу він займався на прохання Порошенка, повідомляє СБУ. І зрештою за рік роботи трубопровід заробив для його власників удвічі більше коштів, ніж було вкладено в його викуп — до 42 млн. доларів США.

Крім того, Медведчук розповів деталі налагодження у 2014— 2015 роках механізму закупівлі вугілля для потреб енергетики України на тимчасово окупованих територіях так званих «Л/ДНР», практично — у ватажків бойовиків.

«У цьому була задіяна фактично вся верхівка державного апарату України, починаючи з президента, і закінчуючи міністрами, правоохоронцями і тими, хто безпосередньо реалізовував цю схему», — пояснив Медведчук.

Навряд чи зараз час для внутрішніх розборок, але цей гній потрібно видавити з тіла України раз і назавжди. Україна повинна покінчити з корупцією і вседозволеністю чиновників. Покарання повинні понести всі причетні.

І варто також нагадати про самого Медведчука, який свого часу чинив справжній терор на Закарпатті. Про його діяння написав закарпатський політик Сергій Ратушняк, який свого часу був єдиним політиком у нашій області, який протистояв репресивній машині Кучми—Медведчука.

«Медведчук — садист, покидьок, злочинець, ворюга, бандит і вбивця. Не дивно, що з такими ж властивостями фашист Путін став його рідною душою і кумом.

Медведчук із холодним обличчям ката вбив українського генія Стуса… З насолодою садиста знищив мій банк, горілчаний завод, заводи по виробництву напоїв, переробки кави, відбирав перемогу до парламенту, саджав у тюрму з головним знищувачем України — Кучмою. Замовляв у кілерів моє вбивство…

Це я так — про дріб’язкове, ніби приватне і особисте. Але ж я поклав 30 років життя на боротьбу з ОСНОВНИМИ ВОРОГАМИ УКРАЇНИ — Кучмою і Медведчуком. А в цей час уся «еліта» Закарпаття лизали йому дупу всі ці роки так, що він навіть туалетного папірця не мав потреби купувати.

Устич, Балога, Різак, Стрижак, Рябець, … і ще тисячі й тисячі співробітників із тодішніх СБУ, МВС, прокуратури, податкової, судів, усі рай- і міськради … разом із своїм паханом бандитом і садистом Медведчуком служили йому і гадили мені, Закарпаттю і Україні. І продовжують це робити.

Де ви, голуби мої сизокрилі? Частина вже на концерті Кабзона, а інші й зараз при владі, вже через дітей і внуків обкрадають державу і край, продовжуючи справу Кучми—Медведчука. Кримінал, корупція і «бєспрєдєл» братви при владі. Через цю мерзоту, що розповзлась метастазами по всій Україні, нема держави, нема пенсій, нема армії. Натовп, що із задоволенням брав хабарчик на виборах від Медведчуків, Балог, Шуфричів, Андрієвих — бидло, яке не варте уваги і рівня європейського. Це мовчазний і рабський натовп, якому раз на чотири роки треба запхати до пащі 20, 200, 500, 1000 грн. Це натовп, який ПОВНІСТЮ ВИНЕН у війні, крові і горі, що прийшло в Україну. Це натовп, який і зараз нічого не вимагає і не чує від влади відповіді на питання — «А за яку Україну ми воюємо?». За ту, що і була до початку війни?

Ось така вона реальність. І вважати, що з такою ментальністю нас чекають в ЄС і НАТО — це бути або наївним, або ідіотом, або шарлатаном зі зграї КУЧМАНОЇДІВ».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат