Мільйони жертв

19.12.2021 16:56 ПОЛІТИКА

Від 2014 року Україна не була так близько він війни, як зараз. Росія продовжує стягувати війська до наших кордонів. ОБСЄ фіксує масу одиниць російської техніки навіть на окупованій Росією території Донбасу.

Наше військове керівництво визнає, що тягатися з армією Росії нам важко. У нас немає систем, які би завадили російським літакам та ракетам бомбити українські міста.

Президент Зеленський мав розмову з керівником НАТО Столтенбергом, і сказав, що армія Росії значно випереджає армію України.

«Кількість нашої армії в рази менше армії Російської Федерації. Якщо буде повномасштабна війна, ми розуміємо, що будуть тисячі, сотні тисяч, мільйони жертв. Ми цього не хочемо. Якщо може бути ескалація, іноді сусіди залякують ЄС, Україну, це виглядає провокаційно, небезпечно. НАТО не винне Україні нічого, зате винне всім своїм країнам, якщо не встоїть наша армія», — зазначив він.

Зеленський попередив Захід, що Україна є форпостом для захисту країн Європи від російського агресора, і нам потрібна допомога, щоб російські танки не пройшли до кордонів Євросоюзу. Зеленський вважає, що зупинити Росію можуть активні санкції США та країн Євросоюзу проти Росії. Власне, і США, і Євросоюз саме санкціями і погрожують Росії. Але, як відомо, санкції проти цієї країни вже існують з моменту агресії росіян проти України, і ці санкції не спрацювали.

НАТО не приймає Україну своїм членом. Війська НАТО нам на допомогу, у випадку війни, не прийдуть. Зброю нам дають неохоче. Цього тижня сенат схвалив військовий бюджет, і в ньому закладено всього 300 млн. доларів військової допомоги Україні. За ці кошти, до прикладу, можна купити два літаки. Але варто зауважити, що США активно заявляли про свій протест проти будівництва газопроводу «Північний потік-2» з Росії до Євросоюзу в обхід України. Але під час прийняття військового бюджету з документа прибрали поправку про обов’язкові санкції проти газопроводу «Північний потік-2», який, як побоюються американські законодавці, може бути використано як зброю проти України.

Тобто, США та Євросоюз уже не так жваво підтримують Україну. А всі ці погрози про санкції проти Росії є лише актом толерантності щодо України. Насправді, ні Європа, ні США не жертвуватимуть безпекою та добробутом своїх громадян. Європі потрібен російський газ. США потрібна Росія, щоб та не віддалася Китаю, який на цей момент має першу економіку в світі.

На своїй сторінці у Facebook відомий закарпатський політик Сергій Ратушняк написав коротке неформальне звернення до президента Зеленського: «Ви не зрозуміли суті діалогу Байден— Путін? Допоможу.

Вас та нас, Україну, США злили у кремлівський унітаз. Зняли в бюджеті санкції проти «Північного потоку», і весь пакет санкцій проти оточення Путіна. Тільки щоб Росія не зближалася із Китаєм. А Китаю начхати і на Росію, тому й розмістили на кордоні з РФ вже 1000-ну ядерну боєголовку, і на США, тому що за впливом у світі (в космосі, армії, економіці) Китай вже нічим не поступається Америці, яка тупо друкує порожні долари».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат