"Закарпатгаз" закликає вчасно подати показання лічильників. Можна через Інтернет

admin 01.02.2016 09:23 СОЦІО

ПАТ «Закарпатгаз» просить споживачів вчасно передати показання лічильників газу станом на 1 лютого. Найбільш зручним способом їх передачі є веб-сервіс «Особистий кабінет».

Для відображення фактичного споживання природного газу в рахунку мешканцям Закарпатської області необхідно щомісяця, станом на 1-ше число, фіксувати показання приладів обліку та передавати їх до газорозподільної компанії до 5 числамісяця, наступного за звітним. Такий порядок обумовлений вимогами "Кодексу газорозподільних систем", затвердженим Постановою НКРЕКП № 2494 від 30.09.2015 року.

Якщо споживач не передав показання лічильника, то обсяги спожитого за місяць енергоресурсу розраховує газорозподільне підприємство. В такому випадку споживач отримає рахунок на оплату з розрахунковими, а не фактичними обсягами спожитого природного газу.

Побутові споживачі мають можливість передати показання декількома способами, в тому числі і дистанційними:
через «Особистий кабінет», зареєструвавшись на сайті 104.ua;

за допомогою контакт-центру ПАТ «Закарпатгаз»: тел. (0312) 48-83-04 (щодня з 8:00 до 20:00);

електронною поштою: contact@zk.104.ua (вказавши у листі особовий рахунок та дату, на яку зафіксовані показання лічильника);

особисто звернувшись до оператора.

Вчасне повідомлення фактичних показань лічильника буде вашою персональною гарантією економії часу, коректного обліку природного газу та суттєво зменшать кількість конфліктних ситуацій.

admin


За матеріалами регіональної газової компанії "Закарпатгаз"

ТЕГИ : газ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат