У Закарпатті вшанували прикордонників, які служили в АТО

admin 20.02.2015 10:58 СОЦІО

19 лютого в місті Чоп відбулись урочистості з нагоди вшанування окремої бойової прикордонної комендатури «Чоп», 173 бійці якої після, майже, п’яти місяців служби в зоні АТО, повернулись до місця дислокації.

З цієї нагоди прикордонників прийшли привітати начальник Західного регіонального управління ДПСУ генерал-майор Валерій Гресько, голова Закарпатської ОДА Василь Губаль, керівник Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, мер міста Галина Цар, представники інших установ, а також земляки та родини хлопців, які з честю виконали свій обов’язок. Користуючись нагодою, начальник Чопського загону полковник Олексій Гавель ознайомив очільників області з місцем дислокації Чопського прикордонного загону, центром управління службою, кімнатою бойової слави.

Нажаль, не всім судилось повернутись зі сходу живими: пам'ять про наших полеглих побратимів Віктора ШЕПЕНТАЛА і Роберта КІСА, а також мешканця м. Чоп Олега КОВАЛЯ, що днями поліг на полі бою, присутні вшанували хвилиною мовчання, а бойові товариші поклали квіти біля їхніх фото…

Зі сцени будинку культури міста Чоп цього дня звучали лише слова радості, гордості та вдячності нашим охоронцям кордонів, за те, що вони з гідністю виконали свій обов’язок і повернулись на Срібну землю до своїх родин, у свій колектив. Від гостей свята і керівництва загону персонал бойової комендатури був заохочений цінними подарунками, почесним грамотами, подяками. Кілька разів зал вибухав оваціями на честь захисників кордону. Приємним доповненням свята стали виступи артистів і художніх колективів області та міста.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : АТОЗакарпаттяприкордонники

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат