Закарпатський нардеп розказав про ситуацію в Дебальцево

admin 11.02.2015 10:12 ПОЛІТИКА

Котла у районі Дебальцева та Чорнухіна, де перебуває 128-а гірсько-піхотна бригада, немає. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив народний депутат України Валерій Пацкан.

«В Міністерстві оборони України відбулась нарада щодо ситуації на сході країни в фронтовій зоні, на якій я був присутній. Зокрема, мова йшла про Дебальцеве, де попри загалом складну, але некритичну ситуацію, наші військові тримають оборону.
Щоб уникнути спекуляції стосовно ситуації яка склалася із військовослужбовцями, зокрема, із 128-ої, які перебувають в Дебальцеве, Чернухине та інших населених пунктах фронтової зони повідомляю, що так званого «Дебальцевського котла» не має», - пише політик.
За його словами, цю інформацію Міністр Оборони особисто отримав з передової.
Зараз вживаються всі можливі заходи щодо евакуації поранених та щодо забезпечення всім необхідним тих, хто перебуває в епіцентрі воєнних подій. 
«Домовились з представниками МО та Президентом України, що у випадку, якщо найближчим часом буде забезпечено перемир’я, військовослужбовці із 128-ої бригади отримають можливість піти на ротацію. Воїни із цієї бригади в запеклих боях довели, що є справжніми професіоналами та патріотами. Тому вони заслуговують на перепочинок та найвищі військові нагороди», - каже нардеп.
Пацкан запевнив, що разом з колегою Робертом Горватом проконтролює, щоб у підсумку такі нагороди отримали саме ті офіцери і солдати, які своєю відвагою та військовою майстерністю найбільше їх заслужили.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської обласної партійної організації УДАРу

ТЕГИ : Валерій ПацканАТОДебальцево

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат