Невиборчі   українські скандали

07.11.2015 10:02 ПОЛІТИКА

На фоні місцевих виборів у Україні виникло кілька гучних скандалів. Найбільший із них це затримання Геннадія Корбана, якого називали правою рукою олігарха Коломойського.


Окрім того, в Києві був автомайдан, який навідався до маєтку Порошенка. А ще під стінами Кабміну Каплін та Ляшко влаштували тарифний Майдан. Ну і варто також відзначити те, що снайпер стріляв у генпрокурора Шокіна, а ще Яценюк оголосив, що звільнить трьох міністрів.

І все це за один тиждень. Куди котиться ця країна? Чи є взагалі якісь надії, що в нас настане спокій і нарешті ми почнемо рухатися до цивілізації? Щось слабо віриться. Нам не потрібен зовнішній ворог. Ми самі собі вороги.

Ну і кілька слів окремо про найзнаковішу подію тижня — арешт Корбана. Одні кажуть, що Коломойський здав Корбана і не має наміру через нього підставлятися, бо за Корбаном дійсно забагато криміналу. Інші кажуть, що Коломойський навпаки може розлютитися і влаштувати у країні фінансовий колапс, «пригальмувавши» свій Приватбанк.

І все ж із арешту Корбана можна зробити кілька виснов­ків. Коротко про них написав політик Сергій Ратушняк:

Арешт Корбана, за яким і грабунки, і вбивства, і рейдерство, вражає. Тільки є кілька наївних запитань:

1. А що, п’ять-десять-п’ятнадцять років тому не було відомо про «діяльність» цього угруповання «Приват», яке й сьогодні ЩОМІСЯЦЯ грабує казну, громадян і ресурси України на МІЛЬЯРДИ?

2. А чим мафіозі Суркіси, Медведчук, Пінчук, Ахметов, брати Литвини, Яценюк... і їхній пахан Кучма відрізняються від дніпровської бригади? Національністю, зачісками, партійністю?

3. А що, не в кожній області свої корбанчики — Балоги, Гурвіци і т. д.

Ось і питаннячко основне. Це надовго і всерйоз чи просто, щоб інші на сідниці сиділи і багна в рот набрали.

Чи це просто розбірки між двома іудейськими ОЗУ, що довели Україну на п’ять щаблів нижче Сомалі, а між собою просто з’ясовують, хто в лохів-хохлів головний. Це я про нашу неньку.

P. S. Цікаво, скільки втримаються на плаву «Самопоміч», «Свобода», УКРОП і «Відродження», що годуються з кишені «Привату».

ТЕГИ : вибори 2015

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат