Проект “Відкрите місто” вирішив понад 50 проблем ужгородців

admin 09.09.2015 10:43 РАТУША

За сім місяців вирішено понад 50 проблем комунальних проблем через «Відкрите місто».

Проект «Відкрите місто» - Ужгород працює з жовтня 2014 року. Цей час повідомлено близько 250 проблем. Більша кількість питань полягала у відсутності каналізаційних люків та зливних решіток. Також мешканці міста повідомляли і про інші проблеми, що стосуються благоустрою міста. За результатами розгляду електронних звернень громадян вже вирішено 50 проблем. Частина вирішення питань відкладена на інший період.

Ужгородська міська рада повідомляла, що вирішення питань відкладається у зв’язку з тим, що відповідні роботи заплановані на наступний місяць чи інший період. Відповідно, фінансування також передбачалось на майбутній період.

Однак проект «Відкрите місто» - Ужгород значно покращив ситуацію в Ужгороді. Завдяки проекту мешканці міста можуть через мережу Інтернет повідомляти про проблеми нашого міста. Не потрібно витрачати додатковий час на звернення: не кожен мешканець буде писати звернення до міської ради про встановлення каналізаційного люка чи смітника. А завдяки проекту мешканці міста більш «активувались» та почали сприяти благоустрою міста.

Реалізація проекту значно полегшила процес звернення громадян до органів міської ради. Адже тепер не потрібно витрачати час на пошук органу, який здійснює контроль за відповідним питанням, не потрібно йти та здавати паперові заяви.
Сподіваємось, що ужгородці і надалі будуть сприяти розвитку нашого міста. Повідомити про проблеми можна за посиланням — тисніть сюди , вибравши регіон «Ужгород».

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : Ужгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат