Закарпатські хокеїсти перемогли на Кубку західної України (ФОТО)

admin 16.06.2015 10:37 СПОРТ

Команда «Закарпатські ведмеді» стала переможцем Кубку західної України.

13-14 червня у льодовому палаці м.Калуш відбувся Кубок західної України по хокею з шайбою на льоду, на який були запрошені команди Чернівців, Калуша, Ужгорода, Львова, Луцька та Новояворівська.   Закарпаття представляла ужгородська команда «Закарпатські ведмеді» (капітан Сергій Ковач, тренер Андрій Максимович).

Вже у першій грі наші хокеїсти впевнено перемогли господарів арени з 10:2. Перший тайм зіграли внічию 1:1, другий 2:1, третій приніс неймовірний результат для закарпатців 10:2. Команді «Закарпатські ведмеді», єдиній з-поміж, інших випало згідно із жеребкуванням   грати дві гри поспіль. Виклавшись на повну у грі з Калушем, закарпатці поступилися команді Львова   5:3.

За результатами першого дня турніру всі команди мали однакову кількість очків і рівні шанси на перемогу. Наступний день наша команда «Закарпатські ведмеді» розпочала у боротьбі з командою Чернівців, не давши їм жодного шансу на перемогу, і виграла з рахунком 5:2. За результатами ігор «Закарпатські ведмеді» стали переможцями Кубку Західної України по хокею з шайбою на льоду. Друге місце посіла команда Калуша, третє – м.Чернівці. Поїздка за кубком стала можливою завдяки капітану команди «Закарпатські ведмеді» Сергію Ковачу.

До речі, два роки на цій ж льодовій арені у Калуші наші славні «Закарпатські ведмеді» також вибороли перше місце на Кубку України другого дивізіону по хокею з шайбою на льоду.  

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : хокейЗакарпатські ведмедіКубок західної України

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат